A marketing és a keresőoptimalizálás együtt elég erős kombináció, azonban sok iparágban és szektorban még mindig ismeretlen ez a terület, így annak hasznossága is. Nem csak akkor használhatunk ilyen marketing eszközöket, ha konkrét termékünk van vagy a SaaS (Software as a Service) területén dolgozunk. Bármilyen területen is működjön a vállalkozásunk, ha rendelkezünk weboldallal, akkor ott igenis van helye a keresőoptimalizálásnak, és akár egy havidíjas digitális ügynökség munkájának.

Az első példában az egészségügyi szektor munkájára is gondolhatunk. Rengeteg magánrendelő és praxis van, amelyek most léptek a piacra, vagy pedig az az ügyfélkör, ami ismeretségek és kapcsolatok alapján alakult ki, a vállalkozás fenntartásához kevésnek bizonyul. Azonban egyet sokszor elfelejtünk. Mit csinálnak az emberek, ha problémájuk van. Megoldást keresnek. És manapság hol teszik ezt meg? Az interneten. Beírjuk a böngészőbe a problémánkat, keresünk mondjuk egy fogorvost, amelyben meg tudunk bízni és minőségi szolgáltatást várunk tőle. Az emberek 96% azonban csak az első oldal böngészési találatait nézi meg, azaz az első 10-et, nem többet. Mi van, ha mi ebben nem vagyunk benne?

Havidíjas keresőoptimalizálás szolgáltatás

Manapság a sikeres céges weboldal készítés komplex feladattá nőtte ki magát: webfejlesztők, vizuális tervezők (UX design) munkái, amelynek ma már nélkülözhetetlen eleme a keresőoptimalizálás (SEO) és a konverzióoptimalizálás (CRO).

Itt jön képbe egy havidíjas digitális ügynökség munkája. A keresőoptimalizálás abban segít bennünket, hogy ebben a Top 10-ben megtaláljanak bennünket, és így az organikus keresésből szerzünk újabb ügyfeleket és fogyasztókat. Az első SEO audit nálunk mindig ingyenes, és ez a lehetőség azért is nagyon hasznos, mert megtudjuk, hogy mely problémák lehetnek a weboldalunkkal, amelyeket azonban fixálni tudunk. Ilyen például az, hogy nem a megfelelő kifejezésekre jelenik meg, a Google algoritmusa valamiért folyamatosan „eldobja” a weboldalt, vagy éppen a weboldal felépítésében van a hiba. Ha többet szeretne megtudni erről a témáról, és arról, mely szektorokban tudunk segíteni, mint havidíjas digitális ügynökség, akkor ajánljuk figyelmébe az alábbi cikket.

Ha még további részletes információk érdeklik ebben a témában, keresse fel erre szakosodott területünket!

Ha most már Ön is úgy gondolja, hogy sikeresen tudnánk segíteni az online tartalommarketingjének célbajuttatásában, akkor keressen bennünket, elérhetőségeinken és azonnal elkezdhetjük a közös és sikeres együttműködést Printosh módra!

 (+36 30) 931 0775 marketing@printosh.hu
Ha most már Ön is úgy gondolja, hogy sikeresen tudnánk segíteni az online tartalommarketingjének célbajuttatásában, akkor keressen bennünket, elérhetőségeinken és azonnal elkezdhetjük a közös és sikeres együttműködést Printosh módra!

 (+36 30) 931 0775

marketing@printosh.hu