B2B értékesítés és marketing

B2B értékesítés és marketing2020-01-23T10:01:47+01:00

A B2B marketing alapvetően másfajta figyelmet és stratégiát igényel, mint a B2C. A legtöbben itt is buknak bele a dologba. Az, hogy ért a B2C marketing stratégiához, nem jelenti, hogy a B2B értékesítés elemit tekintve is ugyanolyan biztos tudással rendelkezik. Mivel vállalattól vállalatnak történik az eladás, sokkal fontosabb szemponttá válik például a hasznos tartalom és a racionális döntéshozatal. Ami pedig az egyik legfontosabb ebben a szektorban, hogy a vállalat kiemelkedhessen versenytársai közül. VRBizz megoldásaink tipikusan jó alapként szolgálnak ehhez. A VR/AR fejlesztés megoldásai remek egyedi módszerek a fogyasztók figyelmének lekötésére, vagy az eladási folyamat megkönnyítésére.

A B2B marketing szintén fontos eleme a monitorozás és a konverziókövetés. Nyilvánvalóan, ha egy terméket használunk, akkor kíváncsiak vagyunk rá, mennyire közelítjük meg vagy haladjuk meg a kívánt eredményt. Erre Google Analyticset és GITLab-ot is használunk. A B2B értékesítés kapcsán foglalkozunk értékesítési rendszerekkel a banki területen és a gyógyszeriparban, valamint a webes alkalmazásfejlesztés területén prezentációs alkalmazások, kalkulátorok és egyéb segédeszközök fejlesztésével is. A hibrid applikáció fejlesztés területén többéves gyakorlatunk van. Ezeknek köszönhetően képesek vagyunk olyan alkalmazásokat készíteni és a kívánt IT eszközökre optimalizálni, amelyek megkönnyítik az ügyfél értékesítését és löketet adnak az eladási mutatóknak is.

VR fejlesztés

A Virtual Reality, a Mixed Reality és az Augmented Reality egyaránt feltörekvő technológiának számít mind felhasználói, mind pedig ipari alkalmazások területén. Ez főként annak köszönhető, hogy a felhasználói szoftvert fejlesztők felismerték az új platformban rejlő szórakoztatási lehetőségeket.

Értékesítés támogató applikáció fejlesztés

Cégünk lassan 10 éve fejleszt és tervez táblagépekre különböző alkalmazásokat, például orvoslátogatói vagy értékesítést támogató alkalmazásokat (eBrosúra), illetve konkrét rendszereket. Ezek sok esetben olyan táblagépre optimalizált interaktív prezentációk, amelyek az eladási és a marketing folyamatot segítik elő.

Minden POSTban van valami jó!

Lépjen kapcsolatba velünk!

Minden beérkezett érdeklődés kiemelten fontos számunkra, ezért a lehető legrövidebb idő alatt reagálni fogunk. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!