B2B marketing

B2B marketing2019-06-26T10:00:06+00:00

A B2C szektorhoz hasonlóan itt is foglalkozunk értékesítési rendszerekkel a banki területen és a gyógyszeriparban is, valamint a webes alkalmazásfejlesztés területén prezentációs alkalmazások, kalkulátorok és egyéb segédeszközök fejlesztésével. Az egyedi alkalmazásfejlesztési megoldásaink következtében a hibrid applikáció fejlesztésben többéves gyakorlatunk van. TabletBizz platformunk jó példája ennek, amely bármely nagyvállalati CRM rendszerrel összeköthető. Android és iOS platformokra történő fejlesztéseink az AR és a VR világát is bevonják. VRBizz rendszerünk a natív android és iOS fejlesztés példája, reklámkampányok menedzselésére is alkalmas platform. A hatékonyság növelése érdekében a webes és mobil alkalmazás fejlesztés területén GITLab verziókövetőt és Google Analytics webanalitikai rendszert is használunk. Számunkra fontos a felhasználói élmény javítása.

Értékesítés támogató applikáció fejlesztés

Cégünk lassan 10 éve fejleszt és tervez táblagépekre különböző alkalmazásokat, például orvoslátogatói vagy értékesítést támogató alkalmazásokat (eBrosúra), illetve konkrét rendszereket. Ezek sok esetben olyan táblagépre optimalizált interaktív prezentációk, amelyek az eladási és a marketing folyamatot segítik elő.

Minden POSTban van valami jó!

Lépjen kapcsolatba velünk!

Minden beérkezett érdeklődés kiemelten fontos számunkra, ezért a lehető legrövidebb idő alatt reagálni fogunk. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!