Bemutatkozás

Bemutatkozás2018-05-08T14:31:37+00:00

“ Az emberek azt hiszik, ez csak külsőség – hogy a dizájnerek kapnak egy dobozt, azzal, hogy “ Oldd meg, hogy jól nézzen ki! ” Szerintünk nem ez a dizájn. A dizájn az, hogy valami hogyan működik. ” – Steve Jobs –

25 éve az ügyfelek szolgálatában

Cégünk, több mint 25 éve állandó szereplője a hazai és a nemzetközi reklámpiacnak, ahol számtalan szakmai kihívást és lehetetlennek tűnő feladatot kellett abszolválnia.

A Printosh Advertising 1992-ben alakult nyomdai és grafikai szakmai tapasztalattal, az ügyfelek gyors és szakmailag magas szintű kiszolgálásra. Filozófiánk a kezdetektől az volt, hogy a lehető legkorszerűbb technikai háttérrel, a klasszikus nyomdai hagyományokat ápolva és megtartva, a mindenkori igényeket maximálisan kielégítve végezzuk a nyomdai előkészítő, és kreatív tervezői feladatokat. Törekvéseinket értékelve nagyon gyorsan sikerült nagy nemzetközi vállalatok magyar leányvállalatainak megbízásait  megszereznünk (és nem kis sikerként) évek hosszú során át megtartani a mai napig. A technológiák, a piac és az elvárások fejlődésével, együtt fejlődtünk mi is. A folyamatos fejlődés eredményeként, a tevékenységi körünk bővülése nyomán (alkalmazott hagyományos és digitális grafika, corporate és brand tervezés, egyedi standtervezés, digitális nyomtatás, 3D-s animáció, webes fejlesztések) most már bátran vállalhatjuk a 2003-tól kibővített nevünket, amely Printosh Advertising full service és digitális reklámügynökség.

0

Branding, design

0

Kreatív tender

0

Reklámkampány

0

2D, 3D animáció

0

Egyedi standtervezés

0

Reklámfilm

Fejlődés a digitális megoldások irányába

2008 után, a piaci igényekkel arányosan, tevékenységeink is tovább bővültek a szoftverfejlesztés és a digitális megoldások irányában. Megrendelőink elsősorban az interaktív, animált (Flash típusú) weboldalak és multimédiás reklámanyagok tervezése és fejlesztése kapcsán tartottak igényt tudásunkra. A technikai evolúció és a piaci trendeket meghatározó “szoftvergyártó óriások” kihatásának köszönhetően, a megjelenések fókuszpontjává vált az online felület.

A weboldalak és a különböző online platformok szerepe robbanásszerűen megerősödött és rohamléptekkel elkezdték kiváltani a nyomtatott és az offline reklámanyagok megjelenését.

Filozófiánknak és a folyamatosan bővülő technikai megújulásainknak köszönhetően, lehetőségünk nyílt a kreatív tervezési és szoftverfejlesztési kompetenciánk magasszintű összehangolására és elkészítettük az első orvoslátogatói táblagépes keretrendszerünket, az eVisit CLM (Closed Loop Marketing) rendszert.

2010 második felében érkezett az első release verzió, amely a Bayer Hungária Kft. megbízásából születhetett meg, egy pilot projekt keretein belül.

A rendszer annyira sikeresen szerepelt, hogy még 9 business unit csatlakozott, az onkológiai eBrosúra elkészítését követően. Sikerünk teljességét az is alátámasztja, hogy a Bayer Hungária Kft. több mint 3 éven keresztül ezt a módját választották az értékesítéstámogatásnak.

Szoftverfejlesztési ügyfélbázisunk, a további vállalatok megrendeléseivel bővült:

ÜGYFÉL SZOLGÁLTATÁS RÉSZLETEK
Egis Zrt. Orvoslátogatói táblagépes CLM rendszer (Android kliens) Több mint 600 user, több mint 1000 prezentációs oldal
Richter Gedeon Zrt. Interaktív táblagépes értékesítés támogató prezentációk (HTML5) Meglévő CRM rendszerbe integrálva
Astra Zeneca Zrt. Interaktív táblagépes értékesítés támogató prezentációk (HTML5) Meglévő CRM rendszerbe integrálva
Novartis OTC Interaktív táblagépes prezentációk és kalkulátorok (Win 8.1 kliens) Meglévő CRM rendszerbe integrálva
Philip Morris Saját fejlesztésű értékesítéstámogató táblagépes keretrendszer Több mint 3 éves folyamatos szolgáltatás
Syngenta Interaktív táblagépes értékesítés támogató prezentáció (HTML5) Hazai és nemzetközi felhasználású applikáció
AEGON Interaktív táblagépes értékesítés támogató prezentáció (HTML5) Termékkommunikáció új dimenzióba helyezve
Generali Interaktív táblagépes értékesítés támogató prezentáció (HTML5) Termékkommunikáció új dimenzióba helyezve!
T-Systems Interaktív táblagépes értékesítés támogató prezentációk (HTML5) Termékkommunikáció új dimenzióba helyezve!
DSK Bank bulgária Saját fejlesztésű értékesítés támogató táblagépes keretrendszer Két üzletág bevonásával (2014 óta aktív)

Hamarosan érkezik TabletBizz® Platform

Az elmúlt aktív 7 évnek köszönhetően, számos tapasztalatot szereztünk ahhoz, hogy elkészítsük platform független CLM rendszerünket a TabletBizz Platformot, amelynek első release verziója az év közepére várható.

tabletbizz_logo_left
Tovább a TabletBizz Platformra
0
0
0
Hét
0
0
0
0
Nap
0
0
Óra
0
0
Perc
0
0
Másodperc

Akik már megtiszteltek bizalmukkal:

aam
Nemzetközi tanácsadó partnerünkel közösen együttműködve tudjuk értékesíteni, a TabletBizz CLM plattformunkat.
aegon
Értékesítést támogató alkalmazás fejlesztése a LIBRA termékhez (iOS plattformra).
astrazeneca
Több mint 10 éves reklámügynökségi együttműködés, Branding, Re-Branding, Táblagépes detailing anyagok fejlesztése (iOS plattformra).
bayer-1
Több mint 15 éves reklámügynökségi együttműködés, Branding, Re-Branding, Orvoslátogatói táblagépes rendszer (eVisit+) fejlesztése és üzemeltetése 9 Business Unit esetén (iOS plattformra).
boehringer

Digitális reklámügynökségi együttműködés.

chiesi
Reklámügynökségi együttműködés, Branding, Re-Branding, Táblagépes detailing anyagok fejlesztése (Win 8.1 plattformra).
diversey
Több mint 15 éves fullservice reklámügynökségi együttműködés, Branding, Re-Branding.
dsk
Értékesítést támogató táblagépes rendszer (TabletBizz) fejlesztése és üzemeltetése több Business Unit esetén (Win 8.1 plattformra).
egis
Orvoslátogatói táblagépes rendszer (eVisit+) fejlesztése és üzemeltetése az oroszországi divízió számára (Android plattformra).
generali
Értékesítést támogató, plattform független alkalmazás fejlesztése, egy tanácsadó partnerünkön keresztül.
herbaria
Teljes termékportfólió csomagolásának megtervezése és előkészítése.
idbc
Nemzetközi tanácsadó partnerünkel közösen együttműködve tudjuk értékesíteni, a TabletBizz CLM plattformunkat és a mobilfejlesztési kompetenciánkat.
novartis
Értékesítést támogató táblagépes rendszer (TabletBizz) fejlesztése és üzemeltetése az OTC üzletág számára (Win 8.1 plattformra).
philip-morris
Értékesítést támogató táblagépes rendszer (TabletBizz) fejlesztése és üzemeltetése (iOS plattformra).
provident
Reklámügynökségi együttműködés.
pwc
Több mint 15 éves reklámügynökségi együttműködés, Branding, Re-Branding.
richter
Több mint 20 éves reklámügynökségi együttműködés, több mint 22 termék kommunikáció, táblagépes detailing anyagok fejlesztése (Android plattformra).
stemexa
Fullservice digitális reklámügynökségi szolgáltatás: corporate arculat és a forgalmazott márkák megjelenésének megtervezése. Teljeskörű rendszeradminisztrációs feladatok ellátása.
t-systems
Értékesítést támogató táblagépes rendszer (TabletBizz) fejlesztése (iOS plattformra).
vizmuvek
2010-es közbeszerzési pályázaton keresztül elnyert kizárólagos grafikai partneri cím. Több, mint 5 éven keresztül tartó folyamatos együttműködés.