A Printosh 27 éves piaci jelenlétével több új kompetenciát és üzletágat is felvett a repertoárjába az IT fejlődésével együtt. Foglalkozunk többek között mobilos és táblagépes alkalmazásfejlesztéssel, webfejlesztéssel, keresőoptimalizálással, designnal, VR / AR kompetenciákkal és arculattervezéssel is. Akkor könnyű az élet, ha rendezett a környezet. A kompetenciák különválasztásával így egy-egy brandet hoztunk létre, hogy ezek teret nyerjenek és egy-egy szektorra fókuszálva hatékonyabban vegyük fel a kesztyűt nemcsak az itthoni, de a nemzetközi piacon egyaránt. Így született meg a DigitalBizz ágazatunk is.

A DigitalBizz a webfejlesztéshez kapcsolódó ágat foglalja magában, amelynek része a UX / UI Design, a havidíjas keresőoptimalizálás és a konverzióoptimalizálás is valamint a branding és az arculattervezés. A webfejlesztés kompetencián belül landing page-ek, webáruházak és a céges weboldal készítés is szerepel. A WordPress alapú webfejlesztést preferáljuk, webáruház készítés terén pedig a WooCommerce-t. Az évek során több más platformon is dolgoztunk, de a WordPress szolgáltatásai voltak azok, amelyek hatékonyságban, egyediségben, programozói munkában és gyorsaságban is megfelelőnek bizonyultak a biztonság mellett.

A DigitalBizz és az üzleti webalkalmazás fejlesztés

Azonban nem csak weboldalakat fejlesztünk, hanem az üzleti webalkalmazás fejlesztés terén is számos projektünk volt, amelyek az értékesítői vagy marketing ágazatban segítik az ügyfél munkáját. Ezek olyan speciális, általában táblagépre optimalizált tartalmak, amelyek kifejezetten konverziós célt szolgálnak. Mindezen elemeknél a keresőoptimalizálás fontos tényező, ugyanis az organikus keresés adja a weboldalak bejövő forgalmának legjelentősebb hányadát. Erre építve havidíjas keresőoptimalizálás szolgáltatást is dolgoztunk ki, amely több csomaggal is rendelkezik az ügyféligények alapján. Az arculattervezés és a branding természetesen önállóan is versenyképes kompetenciák, de webfejlesztéssel együtt a leghatékonyabbak.

Az évek során nem csak magyar ügyfelekkel dolgoztunk együtt, hanem több nemzetközi partnerünk és vásárlónk is akadt, illetve a német nyelvterületen több szektorban is végeztünk fejlesztéseket. A sprintek és milestone-ok tartására kialakított agilis módszertanunk lehetővé teszi, hogy munkanapokat delegálunk az ügyfelekhez, amelynek során minden szakterület, amely szükséges a projekthez, képviselteti magát. Az eredmények pedig azt mutatták, hogy hatékonyan dolgozunk és precízen tartjuk a határidőket. Az szakterület sem akadály, hiszen az elektromos autótöltő állomásoktól egészen a pulmonológiáig rengeteg szektorban dolgoztunk. Jöjjön tehát bárhonnan a feladat, partnerként számíthat ránk az ügyfél.

Céges weboldal készítés

Céges weboldal készítés kapcsán manapság már nem igazán kérdéses, hogy CMS alapokra dolgozunk-e vagy sem, hiszen ezen platformok előretörése az elmúlt években csak növekedett. Gondoljunk csak a WordPress-re, ami a ma létező weboldalak 34%-át teszi ki.

Webáruház fejlesztés

A WordPress sikere megállíthatatlan a piacon: az utóbbi 2-3 évben a weboldalak 24%-a WordPress alapokon készült, ma pedig ez már 30% fölött van. Ez több mint 3 millió weboldalt jelent. Jogosan merül fel a kérdés, hogy mi teszi ennyire sikeressé a WordPress tartalomkezelő rendszert.

Havidíjas keresőoptimalizálás szolgáltatás

A keresőoptimalizálás a feltörekvő marketing trendek egyik legmeghatározóbb és legfontosabb képviselője. Ma már a tudatos online jelenlét alapvető eszköze, hogy van egy jól felépített és jól strukturált weboldalunk, amelynek része a megfelelő design és a tartalom optimalizálása.

Ha most már Ön is úgy gondolja, hogy sikeresen tudnánk segíteni az online tartalommarketingjének célbajuttatásában, akkor keressen bennünket, elérhetőségeinken és azonnal elkezdhetjük a közös és sikeres együttműködést Printosh módra!

 (+36 30) 931 0775 marketing@printosh.hu
Ha most már Ön is úgy gondolja, hogy sikeresen tudnánk segíteni az online tartalommarketingjének célbajuttatásában, akkor keressen bennünket, elérhetőségeinken és azonnal elkezdhetjük a közös és sikeres együttműködést Printosh módra!

 (+36 30) 931 0775

marketing@printosh.hu