Cégünk 1992-ben való megalakulásakor a nyomdai és grafikai szakmai tapasztalatainak köszönhetően versenyképes szereplőként tudott belépni a kreatív tervezés által kínált lehetőségek piacára. Az évek során számos kompetenciával bővítettük grafikai tervezési portfóliónkat, ezek közé tartoznak a vállalati és termékarculatok tervezése, a felhasználói felületek és webdesign tervezése, valamint a 3D animációk elkészítése is.

Printosh Advertising alkalmazásfejlesztés

UX design tervezés

Munkáink két nagy csoportba sorolhatók: UX design tervezés, illetve arculattervezés végzése a megrendelő számára. A UX design esetében tervezéskor a globális trendeket vesszük figyelembe, amelyeket az új marketing kutatások a legelőnyösebbnek tartanak a felhasználói élmény javítására. A flat design és a material design elemeit ötvözzük a felületek kialakításában.

Arculattervezés és a design alapjai

Arculattervezés során céges kis- és nagyarculat tervezéssel is foglalkozunk. Ez magában foglalja a logótervezést, termékarculatot vagy az offline és online digitális megjelenésük kreatív grafikai tervezését is. Több iparág ügyfélkörében is kipróbáltuk már magunkat. Terveztünk biztosítónak digitális felületet, de a gyógyszeriparban is több vállalatnak végeztünk reklámgrafika tervezést és design megbízásokat. Ezeknek köszönhetően több célcsoport igényeit ismertük meg, és ezekhez voltunk képesek igazítani a vállalati megjelenést.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Minden beérkezett érdeklődés kiemelten fontos számunkra, ezért a lehető legrövidebb idő alatt reagálni fogunk. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!