DSK Wealth Planner

Üzleti helyzet:

Az OTP tulajdonában lévő DSK Bank, Bulgária vezető lakossági és kisvállalkozásokat kiszolgáló bankjának Privat Banking üzletága ügyfél akvizíciós céllal és az értékesítői támogatására egy olyan nyugdíjelőtakarékosságot ösztönző kalkulátor fejlesztésével bízott meg bennünket, amely számszerűen és vizuálisan is segít a takarékossági összeg megállapításában, és a hozzá tartozó banki termék kiválasztásában. Illetve együttműködik – beépül – a szintén általunk fejlesztett TabletBizz CLM rendszerbe.

 

Javasolt megoldás

Az általunk tervezett és fejlesztett nyugdíjelőtakarékossági kalkulátor, áttekinthetően segíti a bonyolult összefüggések megértését. A látványos interface mellett az alkalmazás használhatósága volt a legfontosabb szempontunk, mivel az értékesítők napi szinten, rutinszerűen használják, az értékesítés elengedhetetlen része.

 

Technikai megvalósítás

HTML5-ben programozott, natív keretet használó kalkulátor, amelynek felhasználása Win. 8.1 platformot futtató táblagépen történik. Az offline is működő kalkulátor a kiszámított adatokat szerver oldalon tárolja, a bank adattárházába is továbbitja, illetve a riportált eredményt az ügyfélnek emailben ki is küldi.

 

Üzleti eredmény

A TabletBizz CLM rendszerünkbe applikált kalkulátor most Pilot üzemmódban működik, a végleges bevezetése rövid időn belül megtörténik. De az eddigi pozitív tapasztalatok alapján a DSK Bank tervezi további termékspecifikus kalkulátorok lefejlesztését.

 

Megrendelő

DSK-OTP Bank Bulgária

Megbízás

Értékesítés támogató nyugdíjelőtakarékossági kalkulátor fejlesztése
a privat Banki üzletág értékesítési támogatására

 

2017-03-24T15:58:11+00:00