Hasznos tippek, kedvenc oldalak

Szubjektív válogatás a nekünk tetsző, az utóbbi időben megjelent tervezői munkák, alkalmazások, email-alkalmazások, igyenes ikonkészletek, UI galéria, színes eszközök, CSS keretek, stock képek és minden ami design és ami minket érdekel plusz néhány fantasztikus ingyenes betűtípus.

Szinte minden a listában ebben a hónapban ingyenes, néhány nagy értékű cucc is. Biztos vagyok benne hogy akár profi tervezőknek, akár a téma iránt érdeklődőknek érdekesek.

Moo.do

Moo.do egy feladatkezelő a Google-től. Összeköti a feladatokat, e-mail, dokumentumok, naptár, projektek, és a kapcsolatokat.

https://www.moo.do

Stocky

Igyenes jól használható stock fotók, videók, grafika, és zene, jó kiegészítő tervezéshez, kísérletezéshez.

http://stocky.pro

Adioma

Adioma egy könnyen kezelhető tervező, infographic generátor, amely lehetővé teszi, hogy létre lehessen hozni projektekhez határidőket, szervezeti diagramokat, folyamatokat stb.

https://adioma.com

UIDB

UIDB egy összetett kereső, amellyel kifejezésekre, példák alapján is el lehet kezdeni használni és tippeket ad a legnépszerűbb cimkékre.

http://uidb.io

Grid.Guide

Grid.Guide egy olyan eszköz, amely segít létrehozni pixelpontos tökéletes rácsokat egy modellben. Csak meg kell adni a követelményeket, és megmutatja az összes variációt pixel kombinációk segítségével.

http://grid.guide

Timely

Timely egy automatikus időkövető applikáció szabadúszók és csapatok részére. A háttérben működik, és lehetővé teszi hogy a munkára koncentráljanak elsődlegesen.

https://timelyapp.com

UI Temple

UI Temple-ek válogatott gyűjteménye, minta weboldalak hogy ötleteket lehessen meríteni. Több rendezési szempont szerint csoportosítva.

http://www.uitemple.com

Kelir

Kelir egy ingyenes színválasztó alkalmazás Mac-re. Paletták és színátmenetek segítségével.

http://rimbunesia.com/apps/kelir-color-picker-for-mac/?

Stockmagic

Stockmagic egy apró alkalmazás, amely egy aktív menüsor segítségével lehetővé teszi, hogy megtaláld a legjobb minőségű 25 képet a legnagyobb free stock fotó szolgáltatásokban.

http://getstockmagic.com

Rush

Rush egy kommunikációs alkalmazás, amely segítségével könnyen válthatsz e-mail-t és chat-et. Csapatoknak is biztosít naptár és munkafolyamat követést.

https://rushapp.com

Polymail

Polymail egy erőteljes e-mail irodai alkalmazás, iOS alatt működik. Rengeteg speciális eszközt foglal magába még névjegyet is.

https://polymail.io

Land

Land egy szabadon felhasználható ingyenes díszes kaligrafikus, kézzel rajzolt betűtípus.

https://www.behance.net/gallery/42351939/Land-Free-Font

Luciano

Luciano egy ingyenesen felhasználható, díszes kézírásos betűtípus kurrens és verzal betűkkel.

https://www.behance.net/gallery/42420195/Luciano-(Free-Font)

Noelan

Noelan egy ingyenesen felhasználható, modern kalligrafikus betűtípus, amely magában foglalja az automatikus betűcsatlakozásokat is.

http://www.pixelsurplus.com/freebies/noelan

2017-02-01T09:36:17+00:00