Android alkalmazás fejlesztés során a SCRUM-like módszer és az agilis módszertan segítségével egy gyors és hatékony fejlesztési metódust dolgoztunk ki. Ezen költségek minimalizálásával natív környezetben dolgozunk Android alkalmazásokon szektortól és iparágtól függetlenül bármely területen.

Az Android piaci részesedése

android alkalmazás fejlesztés

Az utóbbi években az Android elterjedtsége magasan túlszárnyalta az összes többi mobil operációs rendszerét. Világszintű használata 75% körül mozog, ami azt jelenti, hogy az egész piac háromnegyedét uralja a mennyiségi adatok szerint. A legnépszerűbb Ázsia és Dél-Amerika területén, emellett még Európában jellemző a számbeli fölénye. Magyarországon azonban viszonylag kiegyensúlyozottan fele-fele arányban oszlik meg az iOS és az Android használata. De természetesen az Android alapú eszközöknek nagy előnye, hogy sok készülékük alacsonyabb árkategóriás, mint iOS-es társaik.

0 %
Android piaci részesedése világszinten
0 milliárd
Android rendszer világszintű használata
0 milliárd
Jelenleg aktív Android eszközök száma

Android alkalmazás fejlesztés érdekli?
Lépjen kapcsolatba velünk!

Minden beérkezett érdeklődés kiemelten fontos számunkra, ezért a lehető legrövidebb idő alatt reagálni fogunk. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!

Az Android alkalmazás fejlesztés lépései

Natív Android alkalmazás fejlesztés

A crossplatform történő fejlesztések hibrid környezetben készülnek, tehát nem csak egy operációs rendszerre történik az optimalizálás. Idő- és költségspóroló megoldásként sokszor élnek a fejlesztők ezzel a megoldással, de ez a fajta kódolás sokkal több hibát hagy a szoftverben és a működésben. Mivel nem specifikus az optimalizálás, ezért a készülök memóriáját nagyobb mértékben használja a szükségesnél, ez pedig az akkumulátor élettartamát rontja. Könnyebbel „crash”-el az alkalmazás és lassabb használat közben. Emellett az operációs rendszer frissítései legtöbb esetben nem kompatibilisek ezekkel a fejlesztésekkel.

A natív Android applikáció fejlesztés előnyei

  • A saját Android környezetben történő fejlesztés könnyebben szabható az operációs rendszerre és a frissítések sem lesznek inkompatibilisek az alkalmazással.
  • A kódolásban százalékosan is kevesebb hiba marad a cross platformos fejlesztésekhez képest.
  • A RAM és processzorhasználat is optimális keretek között mozog.
  • A javítások és a frissítések implementálása lényegesen kevesebb időt és erőforrást vesz igénybe.

Android alkalmazás fejlesztés saját kézből

Korábbiakban nem csak mobil applikációkat készítettünk, de tableten használható CRM rendszereket is optimalizáltunk Android operációs rendszerre. Értékesítés támogató alkalmazásoktól egészen a túranavigációs alkalmazásig sok minden került már ki fejlesztőink kezei alól. Az egyik legnagyobb projektünk az Európa egyik vezető légitársaságának az online repülőjegy foglalási alkalmazása volt. Itt is natív környezetben történt az alkalmazásfejlesztés Androidra. A mi feladatunk a front-end megalkotása volt. Android mobil applikáció fejlesztés során is az erre specializált fejlesztői csapatunk GitLab verziókövető rendszerben végzi a programozást és a milestone-ok lekövetését.

Loading...

Ha most már Ön is úgy gondolja, hogy sikeresen tudnánk segíteni az online tartalommarketingjének célbajuttatásában, akkor keressen bennünket, elérhetőségeinken és azonnal elkezdhetjük a közös és sikeres együttműködést Printosh módra!

 (+36 30) 931 0775 marketing@printosh.huTovábbi elérhetőségeink

Android alkalmazás fejlesztés érdekli?
Lépjen kapcsolatba velünk!

Minden beérkezett érdeklődés kiemelten fontos számunkra, ezért a lehető legrövidebb idő alatt reagálni fogunk. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!