Az iOS alkalmazás fejlesztés új irányai több kompetenciát követelnek meg a mérnököktől és fejlesztőktől. A natív környezetben megalkotott alkalmazások fejlesztéséhez agilis módszertant dolgoztunk ki, amely során delegált munkanapokkal gyorsan és hatékony munkát végzünk.

ios alkalmazás fejlesztés

Az Android riválisa

Az iOS elterjedtsége a statisztikák szerint olyan 25-30% körüli a világpiacon, földrajzilag Észak-Amerikában és Ausztráliában vezet az Androiddal szemben. Ezen kívül még Európában is nagyon népszerű, de összességében ott, ahol az Android használata éppen visszaesik, lesz népszerűbb az iOS. Az éppen aktuális trendek is megszabják, hogy mely országokban melyik felé billen a mérleg. Az utóbbi adatok szerint Norvégiában és Törökországban is népszerűsödnek az iPhone-ok. Nyilván az iOS szélesebb körű használatát a telefonok általános magasabb árkategóriája is korlátozza, azonban megbízhatóságban sokszor az iOS mellett érvelnek.

0 - 30 %
iOS piaci részesedése
világszinten
0 millió
2020 első negyedévének Apple eszközeladása
0 milliárd dollár
2018 App Store bevétele az Android duplája

Lépjen kapcsolatba velünk!

Minden beérkezett érdeklődés kiemelten fontos számunkra, ezért a lehető legrövidebb idő alatt reagálni fogunk. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!

Natív iOS alkalmazás fejlesztés

A cross platform megoldások azokat a fejlesztői lehetőségeket jelentik, amikor hibrid környezetben nem csak egy operációs rendszerre történik az adott alkalmazás fejlesztése és optimalizálása. Költség- és időhatékony megoldásnak tartják, mert nyilvánvalóan a specializálódott fejlesztők megfizetése többe kerül, illetve párhuzamosan nem végezhető el az applikáció fejlesztése több platformra. Azonban ennek a módszernek a hátránya a felhasználói részen ütköznek ki. Erre az egyik legjobb példa a Facebook mobil applikációja, ami szintén cross platform fejlesztés. Nem megfelelően optimalizált a memóriahasználat és a processzorterhelés, a frissítésekkel sokszor nem kompatibilis, emiatt az alkalmazás leállhat vagy lefagyhat működés közben.

Natív iOS app fejlesztés előnyei:

  • Könnyebb a tesztelés és a debug a fejlesztők számára, kevesebb kódolási hiba marad a szoftverben.
  • A frissítések optimalizálása nehezebb és több időt vesz igénybe cross paltformos fejlesztés esetén.
  • A memóriahasználat megfelelő keretek között mozog, nem terheli meg olyan mértékben a készülék akkumulátorát.
  • Kevesebb tárhelyet foglal a natívan fejlesztett alkalmazás.

Az iOS app készítés új irányai

Az utóbbi évek során több szektorban és iparágban jelentek meg mobil vagy táblagépes alkalmazások. Így például egy erdészet számára túranavigációs alkalmazást fejlesztettünk, de a pulmonológia területén is dolgoztunk, és több értékesítéstámogató szoftvert is készítettünk. A digitális transzformáció elérte az iOS alkalmazás fejlesztés világát is, ahogy új kompetenciák épülnek be a területbe. Ilyenek például az immerzív technológiák, mint a VR/AR fejlesztések, amelyek a mérnöki és ipari felhasználáson kívül a művészeti és történelmi képzési területeken is megjelentek. Az új kompetenciák újabb mérnöki és fejlesztői igényeket támasztanak. Ezekhez alkalmazkodva egy agilis módszertant dolgoztunk ki, amely idő- és költséghatékony megoldásnak bizonyult.

Loading...

Ha most már Ön is úgy gondolja, hogy sikeresen tudnánk segíteni az online tartalommarketingjének célbajuttatásában, akkor keressen bennünket, elérhetőségeinken és azonnal elkezdhetjük a közös és sikeres együttműködést Printosh módra!

 (+36 30) 931 0775 marketing@printosh.huTovábbi elérhetőségeink

iOS alkalmazás fejlesztés érdekli? Lépjen kapcsolatba velünk!

Minden beérkezett érdeklődés kiemelten fontos számunkra, ezért a lehető legrövidebb idő alatt reagálni fogunk. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!