Mobilalkalmazás

Teljesértékű üzleti mobilfejlesztés

Biztos technológiai tudás birtokában fejlesztünk már több éve, mindhárom mobil platformra (iOS, Android, Win 8) üzleti alkalmazásokat. Android esetében a Google által bíztosított új technológiákat és fejlesztői környezetet már az elsők között alkalmazzuk, és építjük be innovatívan az üzleti modelljeinkbe.

Saját jogon is tekintélyes megrendelői körrel rendelkezünk, de rendszeresen működünk együtt nemzetközi tanácsadó cégekkel, akik ideálisan tudnak bennünket beépíteni hosszútávú projektekbe, ahol teljes döntési jogkörrel készítjük a ránkbízott frontend és backend fejlesztési feladatokat.

Komplex mobil fejlesztési feladat alatt mi olyan megbízásokat értünk, mint annak a pénzügyi tanácsadó ügyfelünknek a megbízása, aki több mint 3000 privát ügyfél befektetését kezeli, és készítettünk neki egy olyan mobil alkalmazást, amelyben az ügyfelei kezelhetik a mobilon keresztül a számlájukat, pénzügyi tranzakciókat végezhetnek, kártya, számla, és befektetési műveleteket generálhatnak. Ez az alkalmazás megfelel a legszigorúbb banki biztonsági követelményeknek, mind kliens, mind szerver oldalon. Ez a fejlesztésünk, a teljes értékű banki üzleti mobil fejlesztések legmagasabb szintjét képviseli.

  • printosh android-app-1
  • printosh android-app-2
  • printosh android-app-3

Mit is takar részünkről, amikor arról beszélünk hogy teljes értékű üzleti mobil fejlesztést végzünk:

Az adott projectre kijelölt felelős fejlesztők lead, senior és kód review szerepkörben is, maximálisan megállják a helyüket.

Fejlesztéseink alapvető technikai elemei közé tartozik a csapatmunka szervezés, verziókövető rendszer használata (VCS), a Scrum agilis szoftverfejlesztési módszertanának alkalmazása, illetve a fejlesztési folyamatvezérlés (Development Flow Controlling).

Az interface tervezés kötött szabályrendszerének betartása mellett, nagy hangsúlyt fektetünk a modern és emócionális user experience (UX) fejlesztéshez illeszkedő alkalmazására.

A fejlesztési idő alatt, az általunk biztosított és az ügyféligényeknek megfelelő, task management, a fejlesztések dokumentálásának egyik legmeggyőzőbb formája.

Technikai kompetenciák

Technológiai kompetenciák Android iOS Win 8.1
Eszközspecifikus interface tervezés
Egyedi interface tervezés
MVC szemléletű fejlesztés
Adatkommunikáció
Egyedi kommunikációs eljárások fejlesztése
Tárolt adatok titkosítása
Magasszintű biztonsági eljárások
Többlépcsős hitelesítés
Natív fejlesztés
Push üzenetek
Háttérszolgáltatások
Ajánlat kérése
2018-05-08T14:37:44+00:00