Modern vállalkozások programja
Modern vállalkozások programja

A jövő előrejelzésének legjobb módja az, hogy feltaláljuk!

A csapatunk szemléletének fontos része, hogy olyan szolgáltatást biztosítsunk, amely innovatív jellege mellett teljes mértékben belefér a KKV szektor vagy éppen a start-up ágazat költségvetésébe is. Az agilis csapatmodell lényege, hogy minden kompetencia ott és akkor kerül bevonásra, amikor arra szükség van, illetve ha a projekt lehetővé teszi, akkor párhuzamosan zajlanak a munkafolyamatok. Minden költség és munkaóra könyvelve van, így tisztán láthatók a folyamatok és azok ár-érték arányban történő megoszlása is.

Az innovatív ötletek egyik alapköve pedig az egyre szélesebb körben elérhető technológiák, és azok költséghatékony beszerzése. VR esetén például az egyik legjobb megoldás az Oculus Quest, amely egy teljesen wireless hordozható VR szemüveg. Kisebb vállalkozások számára is elérhető befeketés, és akár bemutatókra vagy konferenciákra is elvihető marketing és értékesítési célokra. A táblagépes alkalmazások terén ugyanez a helyzet. Egy hordozható eszköz, amelyre AR tartalom is készíthető, vagy egy interaktív céges prezentáció vagy akár termékbemutató applikáció.

Modern vállalkozások programja – Vállalkozz Velünk digitálisan!

A projektek során minden esetben fontos egy stratégia felállítása. A megfelelő technológia kiválasztása után egy kreatív fázis jön, aminek a design a központi eleme. Ezután jönnek a különböző elemek fejlesztési fázisai, amelyek sprintekre és mérföldkövekre oszlanak. A termék befejezésével minden esetben történik egy utánkövetés, hiszen egy olyan önjáró alkalmazást szeretnénk létrehozni, amelynek csak a szükséges időközönkénti karbantartásokra vagy frissítésekre van szüksége, és nem lesz bugos. Ma már több iparágban is megjelentek ezek a technológiák, hiszen rájöttek a vállalkozók is, hogy a fogyasztóknak valami új kell, valami, ami több. Mi ezt szeretnénk megadni az ügyfeleinknek is, hiszen szeretjük, amit csinálunk, így alapszabály, hogy jól is csináljuk azt.

A programban felkínált kedvezményes szolgáltatásaink

ARcard Pro (AR fejlesztés) ARlabel, AReDM

ARcard Pro (AR fejlesztés) ARlabel, AReDM

A webAR technológia lehetőséget ad arra, ha kreatív és innovatív ötleteinket meg szeretnénk valósítani, és a WOW-faktort is belevinni az új termékünkbe, akkor költséghatékonyan és egyszerűen is meg tudjuk ezt tenni.

VR app fejlesztés - VRBizz csomagok

VR app fejlesztés – VRBizz csomagok

Már nem csak a multik kiváltsága a VR, hanem bármely vállalkozás beruházhat az ötletbe, ami végre kiemelheti versenytásai közül. Ezzel foglalkozunk mi is: megtaláljuk az ügyfeleknek azt a megoldást, amellyel a virtuális teret a maga előnyeire formálhatja!

Mobil App - Immersive technológiai fejlesztések

Mobil App – Immersive technológiai fejlesztések

Mobil és tabletes applikáció fejlesztés, webalkalmazás fejlesztés immersive technológiák alkalmazása üzleti alkalmazásfejlesztés témakörében.

Tekintse meg referencia munkáinkat!

Mobil alkalmazás fejlesztés

Betyárvilág túranavigációs applikáció nem egyszerű túraalkalmazás, hanem a mobil alkalmazás fejlesztés egy új szintje. Olyan helyekre visz el bennünket egyetlen iránytű segítségével, amelyet nélküle talán soha nem fedeztünk volna fel…

Az utóbbi hónapok gyümölcse egy újabb VR alkalmazás, amelyet a Bakonyerdő Zrt. számára fejlesztett csapatunk. A Bakonyerdő Zrt. igazi innovátornak számít hazánkban, hiszen B2B területen mutatja meg, hogy egy VR élmény piaci és marketingfogás is, és nem csak egy szórakoztató eszköz a mai fiatalságnak…

VR fejlesztés AR - VR fejlesztés

Kinek ajánljuk termékeinket?

  • Mikrovállalkozásoknak (1-9 fő)

  • Kisvállalkozásoknak (10-49 fő)

  • Középvállalkozásoknak (50-250 fő)

Felhasználási területek

  • UX design, webdesign
  • Mobil alkalmazás fejlesztés
  • VR – AR fejlesztés
  • Webfejlesztés
  • Keresőoptimalizálás
  • Rendszergazda szolgáltatás

A termékhez/szolgáltatáshoz kapcsolódó kedvezmény egyedi kedvezmény, azt kizárólag a www.vallalkozzdigitalisan.hu oldalon regisztrált megoldáskereső vállalkozások érvényesíthetik.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Ha felkeltettük érdeklődését, keressen minket az alábbi elérhetőségeken!