VR / AR fejlesztés

VRBizz – VR (Virtual Reality) – Virtuális valóság – Valós üzleti előny! AR – (Augmented Reality) – Kiterjesztett valóság – Üzlet ha látom!

A VR (Virtual Reality) és az AR (Augmented Reality) két olyan – egyre ismertebbé váló fogalom – amely ma már egyre sokoldalúbb és egyre gyakorlatiasabb felhasználással bír, egyre közelebb kerül a valós üzleti célok és előnyök támogatásához, és egyre konkrétabb valós üzleti előnyöket kínál az alkalmazása.
Több mint 25 éve piacon lévő vállalkozásként – amit a reklámügynökségi full service szolgáltatásoktól, a szoftverfejlesztő vállalati státuszig jártunk be – az egyik legizgalmasabb terület a VR/AR tervezés és fejlesztés, amelynek produktuma még keresi a helyét a kommunikáció, marketing, pr vagy a sales terület között. De inkább azt lehet mondani, hogy szinte mindegyikhez van némi köze. A VR/AR-nak rengeteg felfedezetlen tulajdonsága és előnye van, amit csak sok kisérletezéssel, és gyakorlati tudással a háttérben lehet előnyökre váltani.

 

Ezt a tudást és tapasztalatot kínáljuk, akár hardver, akár tartalom- és szoftverfejlesztési területen is. A VR/AR önmagában kevés ahhoz hogy egyedi élményt lehessen közvetíteni az ügyfelek felé. A tartalom határozza meg azt az élményt, ami sokáig elkíséri azt, aki megtapasztalja a VR/AR különleges hangulatát. Kicsi, de koncentrált csapat vagyunk, aki képes az ötlettől a megvalósításig, a tervezéstől a szoftver- és tartalomfejlesztésig, a teljes folyamatot menedzselni és végrehajtani. Megfelelő arányban keveredik nálunk a tapasztalat, a problémamegoldás és a kreativitás. Keressen bennünket és lépjen kapcsolatba velünk, hogy azonnal valós üzleti előnyt tudjunk nyújtani, amivel lépéselőnybe tud kerülni a saját piaci szegmensében.

Reklámkampány VRBizz módra!

A cápák úszva születnek és már mindent tudnak, mire a többiek elkezdik a tanulást.

Prezentáció megtekintése

VR, AR, Multiverse

A párhuzamos univerzumok hatása a tartalommarketingre.

Prezentáció megtekintése
Ingyenes szakmai tanácsadás

2018-05-08T14:45:47+00:00