Weboldal

Microsite / Coming Soon

Egy fontos marketing eszköz. Négy- öt oldalból álló jellemzően akciót promótáló mini honlap, melyen cégünk egy-egy termékét, szolgáltatását, vagy nyereményjátékát mutatjuk be.

Az akciók mellett azonban jól használhatóak vállalkozásunk pár oldalas bemutatkozó oldalának promótálására is.

A microsite-ok fő jellemzője, hogy nagyon kevés, de jól felépített oldalból állnak, az oldalon elsődleges szempont a könnyű áttekinthetőség. Reklám oldalak esetében a látványos grafikák és a kevés szöveges tartalom dominál, a termékek, szolgáltatások gyorsan, könnyen áttekinthető felsorolása, pár mondatos bemutatása, kapcsolati információk a legjelemzőbbek és a legfontosabbak.

Coming Soon website: ötletes, visszaszámlálóval összekötött 1 lapos megjelenés, amely az elkészülő site előtt a legfontosabb információkat (telefonszám, cim) tartalmaz, a végső site aktiválásáig.

microsite

HTML5 / CSS3 / Bootstrap3 weboldalak

Minden egyes weboldal fejlesztés során figyelembe vesszük, a technikai és a felhasználói oldal által támasztott legaktuálisabb elvárásokat. Legyen szó egyoldalas termékbemutató landingpage-ről vagy akár egy teljes vállalat bemutatását megjelenítő corporate honalapról. A mai modern weboldalak fejlesztése során előszeretettel használt HTML5 programozási nyelv és nélkülözhetetlen “kelléke” a CSS3 stíluslap készítő, amely korlátlan lehetőséget biztosít az ügyféltartalom professzionális és vizuális élményben is gazdag megjelenítésre.
A webfejlesztés szinte bármely szakaszában tudjuk érvényesíteni kreatívtervezői kompetenciánknak, amelynek köszönhetően, más megvilágítást kap és emócionálisan magasabb szintre kerül az információátadás.

WordPress / WooCommers

Manapság szinte mindenhol találunk olyan “szakembert”, aki minden ügyfélkérést meg tud oldani a WordPress tartalommenedzselő admin felületen keresztül… a kérdés csupán az, hogy: Milyen minőségben?

Amikor egy komoly szakmai múlttal és számos (akár más fejlesztői területen szerzett) referenciával rendelkező csapat kezébe kerül a WordPress CMS, akkor az ügyfélnek nem kell attól tartania, hogy használható marad-e a weboldala, a következő WP verziófrissítés után is. Fejlesztéseink során kizárólag olyan plugin-eket alkalmazunk, amelyek hosszútávon is lekövetik a verziófrissítéseket és állandó support-al rendelkeznek. Lehetőséget biztosítunk az elkészült honlapok tartalommenedzselésére, üzemeltetésére és hosztolására, legyen szó WP weboldalról vagy akár WooCommers webáruházról is.

Ajánlat kérése
2017-02-01T09:39:20+00:00