• printosh
  • printosh
  • printosh

Ügyféligény, előzmények:

Partnerünk, a jelenleg még építés alatt álló magánklinika páciensei számára szeretne egy olyan alkalmazást fejlesztetni, amely 10 féle nyelven képes megjeleníteni műholdas TV szolgáltatás csatornáit. Az alkalmazás elsősorban a pihenőszoba vendégei számára nyújt kikapcsolódást, hogy segítse a regenerálódás folyamatát.

Javasolt technikai megvalósítás

Az Android platform kiválasztását követően meghatároztuk az egyik legjobb ár / érték aránnyal rendelkező készüléket, amely a HUAWEI MEDIAPAD M5 típusú táblagép. A készülék adottságait és a UX design által kínált lehetőségeket kihasználva megterveztünk egy olyan felületet, ahol a többnyelven elérhető műholdas TV csatornák megtekintése mellett számos edukációs cikket és videó filmet lehet megtekinteni.

Üzleti eredmény

Az alkalmazás elsősorban a páciensek kényelmét, pihanését szolgálja, de a megfelelő tapasztalatok összegyűjtését követően, érdemes lesz (a felhasználói szokásokat figyelembevéve) kialakítani a magánklinika termékeit és szolgáltatásait bemutató értékesítési felületeket is.

Megrendelő

Premier G.Med Kft.

Megbízás

Műholdas TV szolgáltatás (stream) megjelenítésére alkalmas táblagépes alkalmazásfejlesztés Android Studio rendszerben.

Árajánlatkérés

Amennyiben projekt bemutatásunk felkeltette érdeklődését, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!