• 2020. 07. 08.
  • 2 perc

A Printosh 30 éves piaci jelenlétével több új kompetenciát és üzletágat is felvett a repertoárjába az IT fejlődésével együtt. Foglalkozunk többek között mobilos és táblagépes alkalmazásfejlesztéssel, webfejlesztéssel, keresőoptimalizálással, designnal, VR / AR kompetenciákkal és arculattervezéssel is. Akkor könnyű az élet, ha rendezett a környezet. A kompetenciák különválasztásával így egy-egy brandet hoztunk létre, hogy ezek teret nyerjenek és egy-egy szektorra fókuszálva hatékonyabban vegyük fel a kesztyűt nemcsak az itthoni, de a nemzetközi piacon egyaránt. Így született meg a SEO-AUDIT•HU ágazatunk is.

SEO audit

A SEO-AUDIT•HU a webfejlesztéshez kapcsolódó ágat foglalja magában, amelynek része a UX / UI Design, a havidíjas keresőoptimalizálás és a konverzióoptimalizálás is. A webfejlesztés kompetencián belül landing page-ek, webáruházak és a céges weboldal készítés is szerepel. A WordPress alapú webfejlesztést preferáljuk, webáruház készítés terén pedig a WooCommerce-t. Az évek során több más platformon is dolgoztunk, de a WordPress szolgáltatásai voltak azok, amelyek hatékonyságban, egyediségben, programozói munkában és gyorsaságban is megfelelőnek bizonyultak a biztonság mellett.

Céges weboldal készítés

Céges weboldal készítés kapcsán manapság már nem igazán kérdéses, hogy CMS alapokra dolgozunk-e vagy sem, hiszen ezen platformok előretörése az elmúlt években csak növekedett. Gondoljunk csak a WordPress-re, ami a ma létező weboldalak 34%-át teszi ki.

Webáruház fejlesztés

A WordPress sikere megállíthatatlan a piacon: az utóbbi 2-3 évben a weboldalak 24%-a WordPress alapokon készült, ma pedig ez már 30% fölött van. Ez több mint 3 millió weboldalt jelent. Jogosan merül fel a kérdés, hogy mi teszi ennyire sikeressé a WordPress tartalomkezelő rendszert.

Havidíjas keresőoptimalizálás szolgáltatás

A keresőoptimalizálás a feltörekvő marketing trendek egyik legmeghatározóbb és legfontosabb képviselője. Ma már a tudatos online jelenlét alapvető eszköze, hogy van egy jól felépített és jól strukturált weboldalunk, amelynek része a megfelelő design és a tartalom optimalizálása.

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!

Minden beérkezett érdeklődés kiemelten fontos számunkra, ezért a lehető legrövidebb idő alatt reagálni fogunk.

Kövess minket a közösségi médiában!

LinkedIn és YouTube csatornánkon rendszeresen publikáljuk a legújabb immerzív technológiákról szóló aktualitásokat. Kövessen minket a közösségi médián, hogy ne maradjon le a legfrissebb tartalmakról!

Kövess minket a közösségi médiában!

LinkedIn és YouTube csatornánkon rendszeresen publikáljuk a legújabb immerzív technológiákról szóló aktualitásokat. Kövessen minket a közösségi médián, hogy ne maradjon le a legfrissebb tartalmakról!

LinedIn profil

LinkedIn profil

YouTube csatorna

Youtube