A Printosh 27 éves piaci jelenlétével több új kompetenciát és üzletágat is felvett a repertoárjába az IT fejlődésével együtt. Foglalkozunk többek között mobilos és táblagépes alkalmazásfejlesztéssel, webfejlesztéssel, keresőoptimalizálással, designnal, VR / AR kompetenciákkal és arculattervezéssel is. Akkor könnyű az élet, ha rendezett a környezet. A kompetenciák különválasztásával így egy-egy brandet hoztunk létre, hogy ezek teret nyerjenek és egy-egy szektorra fókuszálva hatékonyabban vegyük fel a kesztyűt nemcsak az itthoni, de a nemzetközi piacon egyaránt. Így született meg a SEO-AUDIT•HU ágazatunk is.

SEO audit

A SEO-AUDIT•HU a webfejlesztéshez kapcsolódó ágat foglalja magában, amelynek része a UX / UI Design, a havidíjas keresőoptimalizálás és a konverzióoptimalizálás is. A webfejlesztés kompetencián belül landing page-ek, webáruházak és a céges weboldal készítés is szerepel. A WordPress alapú webfejlesztést preferáljuk, webáruház készítés terén pedig a WooCommerce-t. Az évek során több más platformon is dolgoztunk, de a WordPress szolgáltatásai voltak azok, amelyek hatékonyságban, egyediségben, programozói munkában és gyorsaságban is megfelelőnek bizonyultak a biztonság mellett.

Céges weboldal készítés

Céges weboldal készítés kapcsán manapság már nem igazán kérdéses, hogy CMS alapokra dolgozunk-e vagy sem, hiszen ezen platformok előretörése az elmúlt években csak növekedett. Gondoljunk csak a WordPress-re, ami a ma létező weboldalak 34%-át teszi ki.

Webáruház fejlesztés

A WordPress sikere megállíthatatlan a piacon: az utóbbi 2-3 évben a weboldalak 24%-a WordPress alapokon készült, ma pedig ez már 30% fölött van. Ez több mint 3 millió weboldalt jelent. Jogosan merül fel a kérdés, hogy mi teszi ennyire sikeressé a WordPress tartalomkezelő rendszert.

Havidíjas keresőoptimalizálás szolgáltatás

A keresőoptimalizálás a feltörekvő marketing trendek egyik legmeghatározóbb és legfontosabb képviselője. Ma már a tudatos online jelenlét alapvető eszköze, hogy van egy jól felépített és jól strukturált weboldalunk, amelynek része a megfelelő design és a tartalom optimalizálása.

Ha most már Ön is úgy gondolja, hogy sikeresen tudnánk segíteni az online tartalommarketingjének célbajuttatásában, akkor keressen bennünket, elérhetőségeinken és azonnal elkezdhetjük a közös és sikeres együttműködést Printosh módra!

 (+36 30) 931 0775 marketing@printosh.hu
Ha most már Ön is úgy gondolja, hogy sikeresen tudnánk segíteni az online tartalommarketingjének célbajuttatásában, akkor keressen bennünket, elérhetőségeinken és azonnal elkezdhetjük a közös és sikeres együttműködést Printosh módra!

 (+36 30) 931 0775

marketing@printosh.hu