• 2020. 11. 04.
  • 2 perc

A marketing és a keresőoptimalizálás együtt elég erős kombináció, azonban sok iparágban és szektorban még mindig ismeretlen ez a terület, így annak hasznossága is. Nem csak akkor használhatunk ilyen marketing eszközöket, ha konkrét termékünk van vagy a SaaS (Software as a Service) területén dolgozunk. Bármilyen területen is működjön a vállalkozásunk, ha rendelkezünk weboldallal, akkor ott igenis van helye a keresőoptimalizálásnak, és akár egy havidíjas digitális ügynökség munkájának.

havidíjas digitális ügynökség

Az első példában az egészségügyi szektor munkájára is gondolhatunk. Rengeteg magánrendelő és praxis van, amelyek most léptek a piacra, vagy pedig az az ügyfélkör, ami ismeretségek és kapcsolatok alapján alakult ki, a vállalkozás fenntartásához kevésnek bizonyul. Azonban egyet sokszor elfelejtünk. Mit csinálnak az emberek, ha problémájuk van. Megoldást keresnek. És manapság hol teszik ezt meg? Az interneten. Beírjuk a böngészőbe a problémánkat, keresünk mondjuk egy fogorvost, amelyben meg tudunk bízni és minőségi szolgáltatást várunk tőle. Az emberek 96% azonban csak az első oldal böngészési találatait nézi meg, azaz az első 10-et, nem többet. Mi van, ha mi ebben nem vagyunk benne?

SEO audit

Ha még további részletes információk érdeklik ebben a témában, keresse fel erre szakosodott területünket!

Itt jön képbe egy havidíjas digitális ügynökség munkája. A keresőoptimalizálás abban segít bennünket, hogy ebben a Top 10-ben megtaláljanak bennünket, és így az organikus keresésből szerzünk újabb ügyfeleket és fogyasztókat. Az első SEO audit nálunk mindig ingyenes, és ez a lehetőség azért is nagyon hasznos, mert megtudjuk, hogy mely problémák lehetnek a weboldalunkkal, amelyeket azonban fixálni tudunk. Ilyen például az, hogy nem a megfelelő kifejezésekre jelenik meg, a Google algoritmusa valamiért folyamatosan „eldobja” a weboldalt, vagy éppen a weboldal felépítésében van a hiba. Ha többet szeretne megtudni erről a témáról, és arról, mely szektorokban tudunk segíteni, mint havidíjas digitális ügynökség, akkor ajánljuk figyelmébe az alábbi cikket.

Havidíjas digitális ügynökséget keres? Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Minden beérkezett érdeklődés kiemelten fontos számunkra, ezért a lehető legrövidebb idő alatt reagálni fogunk.

Printosh Advertising Kft.

Kövess minket a közösségi médiában!

LinkedIn és YouTube csatornánkon rendszeresen publikáljuk a legújabb immerzív technológiákról szóló aktualitásokat. Kövessen minket a közösségi médián, hogy ne maradjon le a legfrissebb tartalmakról!

Kövess minket a közösségi médiában!

LinkedIn és YouTube csatornánkon rendszeresen publikáljuk a legújabb immerzív technológiákról szóló aktualitásokat. Kövessen minket a közösségi médián, hogy ne maradjon le a legfrissebb tartalmakról!

LinedIn profil

LinkedIn profil

YouTube csatorna

Youtube