Rendszergazda szolgáltatás Budapest és környékén

rendszergazda szolgáltatás Budapest

Rendszergazda szolgáltatásunkat elsősorban olyan mikrovállalkozásoknak illetve kis és középvállalkozásoknak ajánljuk, amelyek professzionális megoldást keresnek a napi szinten felmerülő informatikai problémáikra. Legyen szó eseti megbízásról (pl: informatikai infrastruktúra kiépítése) vagy akár havidíjas rendszergazda szolgáltatás Budapest környéki igénybevételéről (pl: több munkaállomás és szerver rendszeres felügyelete) cégünk minden esetben ingyenes helyszíni felméréssel támogatja az ideális megoldás kiválasztását. A rendszergazda szolgáltatás főbb feladatai közé tartozik a telefonon vagy távoli elérésen keresztül történő segítségnyújtás (helpdesk), az adatmentés vagy visszaállítás, az informatikai géppark fejlesztése (beszerzés), a szoftverek karbantartása, a levelezőszerver menedzselése és az egyéb irodai eszközök támogatása.

Kövess minket a közösségi médiában!

LinkedIn és YouTube csatornánkon rendszeresen publikáljuk a legújabb immerzív technológiákról szóló aktualitásokat. Kövessen minket a közösségi médián, hogy ne maradjon le a legfrissebb tartalmakról!

Kövess minket a közösségi médiában!

LinkedIn és YouTube csatornánkon rendszeresen publikáljuk a legújabb immerzív technológiákról szóló aktualitásokat. Kövessen minket a közösségi médián, hogy ne maradjon le a legfrissebb tartalmakról!

LinedIn profil

LinkedIn profil

YouTube csatorna

Youtube

Rendszergazda bérlés – havidíjas rendszergazda szolgáltatás

Az IT infrastruktúra karbantartásának kapcsán sok olyan ügyféllel találkoztunk, akiknek éveken keresztül volt megbízott rendszergazdájuk cégen belül. Sok esetben azonban azért váltottak havidíjas vagy az eseti rendszergazda szolgáltatás Budapest környéki lehetőségére, mert idővel a saját szakemberük által elvégzett munka mennyisége csökkent, a problémák viszont nem oldódtak meg. Olyanokkal is találkoztunk, akik minden eddigi problémájukhoz az ismerősük ismerősét hívták, aki nem értett a feladathoz, de rövid időre elfedte az égető problémát. A rendszergazda szolgáltatás nem csak egy egyszeri feladat a számunkra, hanem egy folyamatos segítségnyújtás, amely magában foglalja a karbantartást, a frissítések és újdonságok figyelését, és az ügyfél megfelelő tájékoztatását is. Mivel havidíjas alapon működünk és nem állandó a fizikai jelenlét, így mindenről pontos dokumentációt készítünk.

Mik az előnyök?

Gyakori probléma, hogy a 10-15 évvel ezelőtt összerakott infrastruktúrát nem felügyelik. Egyszer kiépítették a vállalaton belül, és azóta „úgy ahogy működik”, így sokan már csak akkor fordulnak szakemberhez, amikor a hibák miatt több napos vagy hetes leállás következik be. A megelőzés az egyik legfontosabb szempont, amelyet figyelembe kell venni az IT infrastruktúránk kapcsán. A rendszergazda szolgáltatás egyik lényege, hogy a rendszeres felméréseknek köszönhetően időben kiszűrjük a problémát, és olyan lehetőséget javasolunk, amelyek nem csak gazdaságosak, de hosszú távon jelentenek megoldást. Így például új eszközök beszerzésénél is segítünk, hiszen a rendszergazda tisztában van a technikai feltételekkel, és az esetek 90%-ában még olcsóbb megoldást is javasol. Mivel munkaidejét teljes mértékben a különböző ügyfeleknél történő problémamegoldás teszi ki, rengeteg tapasztalattal rendelkezik, és gyorsabban is reagál a hirtelen fellépő hibákra.

Az ügyfélbiztonság a legfontosabb

A rendszergazda szolgáltatás számunkra egy személyes kapcsolatot jelent, amelyben mi teljes mértékű supportként vagyunk jelen az ügyfél életében. Találkoztunk olyan „szakemberekkel”, akik azért nem javasoltak egy-egy megoldást a súlyos ügyfélproblémára, mert az számunkra kevesebb hasznot jelentett volna. Ez gyakori a szervergépek üzemeltetése és karbantartása kapcsán, hiszen gépenként történik a számlázás és a fizetés. Ügyfeleink közül sokan nem voltak tisztában a licence újraeladásának lehetőségével sem, mert korábban a saját rendszergazdájuk nem tájékoztatta őket. Pedig egy-egy nagyobb beszerzésnél százezreket tudtak volna spórolni ezen. A dokumentáció hiánya pedig állandó probléma, valamint az is, hogy a kulcsokat és jelszavakat nem tárolják megfelelően. Mi mindig szervezetten kezeltük ezeket, tudjuk, minek hol van a helye, így semmi sem vész el. Az ügyfél biztonsága a legfontosabb számunkra, és a visszajelzések alapján rá is szolgáltunk a bizalmukra.

Ingyenes helyszíni felmérés rendszergazda szolgáltatás esetén!

Az ingyenes helyszíni felmérés ajánlatunk és a havidíjas rendszergazda szolgáltatás Budapest környékén vehető igénybe.
A szolgáltatás igénybevételéhez előzetes időpont-egyeztetés szükséges.

Hogyan történik a kiszállás? – rendszergazda Budapest és környéki elérhetőséggel

IT szolgáltatás, ráadásul rendszergazda szolgáltatás igénybevétele esetén jogosan merülnek fel olyan kérdések, mint például hogy a rendszergazda óradíj vagy havi béres, mit jelent a kiszállás és mikor számolnak fel plusz költségeket. Az alábbiakban természetesen mindegyikre választ talál, hiszen külön kiemeltük a kiszállás díját és az óradíjat is. Itt viszont arról szeretnénk még pár szót ejteni, hogy mi is történik az első felmérés során. Ez, mint említettük, teljesen ingyenes. Rendszergazdánk ilyenkor szemügyre veszi az egész infrastruktúrát, a gépek állapotát, a rajtuk futtatott levelező rendszereket, a kulcsokat és kódokat, a licence-eket stb. A problémákra már ekkor tesz egy első javaslatot, illetve ajánlatot a javítási költségekre, vagy éppen mi honnan lenne kedvezményesen beszerezhető az infrastruktúra javítása érdekében. Így több tíz- vagy százezer forintokat spórolhat.

Havidíjas rendszergazda szolgáltatás

Egy megbízható személy az megbízható szolgáltatást jelent

Számunkra a rendszergazdai szolgáltatás biztosítása során mindig is fontos volt, hogy az ügyfél úgy érezze, biztos kezek között tudhatja vállalkozása technikai felszereléseit és a karbantartását. Egy embert kirendelünk Önökhöz, aki a további esetleges problémákat, beszerzéseket és javításokat is menedzselni fogja. Így tehát azonnal fel tudja venni a fonalat, ismeri már a céget, az alaphelyzetet, és ennek megfelelően nem kell újra beavatni és elmagyarázni, hogy mi a probléma és mire lenne szükségük. Ez gyorsabbá teszi a folyamatokat, és könnyebb együttműködést is jelent mindkét fél számára. Az is fontos számunkra, hogy ésszerű árakon dolgozzunk, hiszen manapság a rendszergazda szolgáltatás árak egyre csak emelkedni látszanak, a szolgáltatás minősége ezzel azonban sok esetben nem javul. Ha többet szeretne megtudni a rendszergazda szolgáltatás Budapest és környéki igénybevételéről, akkor forduljon hozzánk bizalommal.

Azoknak az ügyfeleinknek ajánljuk, akiknek nincs szükségük a folyamatos rendszergazda szolgáltatás csomagok igénybevételére, csak időszakonként. Számos partnerünk rendelkezik informatikus kollégával, aki el tudja látni a hétköznapi feladatokat, de nagyobb műveletek esetén már szükség van a külső szakember bevonására is.

Havidíjas rendszergazda szolgáltatás árak

Model 1

40 000 Ft+ Áfa / hó
  • 1-5 munkaállomás rendszeres felügyelete
  • Szerver nélkül
  • Egyeztetett időpontban helyszíni kiszállás minden hónapban
  • Korlátlan távoli segítségnyújtás

Model 2

70 000 Ft+ Áfa / hó
  • 5-10 munkaállomás rendszeres felügyelete
  • 1 szerver állandó felügyelete
  • Egyeztetett időpontban maximum 2 helyszíni kiszállás minden hónapban
  • Korlátlan távoli segítségnyújtás

Model 3

120 000 Ft+ Áfa / hó
  • 20-30 munkaállomás rendszeres felügyelete
  • 1-2 szerver állandó felügyelete
  • Egyeztetett időpontban helyszíni kiszállás minden hónapban, ezen felül igény szerinti, korlátlan kiszállás
  • Korlátlan távoli segítségnyújtás

Az ajánlatban szereplő havidíjas rendszergazda szolgáltatás Budapest és környékén elérhető, az árak tájékoztató jellegűek.
A helyszíni felmérést követően lehetőség van egyedi árajánlat kérésére.

Rendszergazda szolgáltatás eseti megbízással

Azoknak az ügyfeleinknek ajánljuk, akiknek nincs szükségük a folyamatos rendszergazda szolgáltatás csomagok igénybevételére, csak időszakonként. Számos partnerünk rendelkezik informatikus kollégával, aki el tudja látni a hétköznapi feladatokat, de nagyobb műveletek esetén már szükség van a külső szakember bevonására is.

Kiszállási díj

6 500 Ft / alkalom

A kiszállási díj a felmért óradíjakon felül kerül kiszámlázásra. Nem vonható össze az óradíjjal.

Óradíj / negyed óra

4 000 Ft + áfa

Minden megkezdett munka esetén minimum negyed óra munkadíjat számlázunk.

Gyakran ismételt kérdések rendszergazda szolgáltatás témában

Az üzenetek tárolására használt fájlok maximális mérete előre meghatározott mindkét program esetében; ezt a limitet elérve szükség van az üzenetek archiválására / áthelyezésére / törlésére, majd a tárolófájl tömörítésére.

A hálózatra kötött eszközöknek rendelkeznie kell egy IP címmel, aminek segítségével elérhetőek a hálózat más eszközei számára. Ha ez a cím valamilyen okból megváltozik a nyomtatónál, elérhetetlenné válhat a korábban beállított gépeken. A nyomtatóhoz rendelt IP cím fixálásával megszűnik a probléma.

Hardveres eredetű lassulásnál legtöbb esetben elegendő 3 alkatrész terhelésének szoftveres ellenőrzése. Ezek az alkatrészek sok esetben kiválthatóak gyorsabb darabokkal. Normálistól eltérő szoftveres terhelésnél be kell azonosítani a problémás programo(ka)t, majd ez alapján keresni megoldást a hibás működés kiküszöbölésére.

Régi operációs rendszerekre (jellemzően Windows vonalon XP, Vista, OS X vonalon 10.9 és régebbi) egyre több fejlesztő nem fog kiadni naprakész programokat. Ugyan a régebbi programverziók még használhatóak, de lehetőségekhez mérten érdemes átgondolni, megtervezni egy esetleges modernizálást.

Sűrűbben előforduló nyári probléma 2-3 évnél régebbi, sokat használt gépek esetében. Erős terhelésnek kitett és/vagy meleg környezetben használt számítógépek hűtésénél szükség lehet a hűtés takarítására, hővezető paszta cseréjére, hogy megelőzhető legyen a hővédelem miatti hirtelen gépleállás.

Rendszeres biztonsági mentés esetén egyszerűen visszaállítható szinte bármi, ennek hiányában vannak szoftveres megoldások, amik sok esetben a nem rég törölt adatokat vissza tudják állítani. Ha hardveres hiba áll a háttérben, a szoftveres kísérletezés tovább ronthat a helyzeten; érdemes lehet profi, adatmentéssel foglalkozó céget is bevonni.

Segédanyag a távoli eléréshez

Miért a TeamViewer?

 • Idő- és pénzmegtakarítás

 • A munkára koncentrálhat a hátráltató körülmények helyett
 • Biztonságos és hatékony

Lépjen kapcsolatba velünk!

Minden beérkezett érdeklődés kiemelten fontos számunkra, ezért a lehető legrövidebb idő alatt reagálni fogunk. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!

2023-02-03T15:28:03+01:00
Go to Top