A rendszergazda szolgáltatás kapcsán számunkra mindig fontos volt, hogy az ügyfél megbízható és biztonságos környezetben tudhassa vállalkozásának IT infrastruktúráját. Mindig arra törekedtünk, hogy a személyesség és a bizalom legyen az, ami jellemez bennünket e téren. Az első lépés ennek megteremtésére szerintünk az, ha az első találkozás és az első helyszíni felmérés ingyenes. Általában mindenhol ez a gyakorlat, nem véletlenül. Kollégánk ilyenkor felveszi a kapcsolatot a céggel és kiutazik a megbeszélt időpontban, hogy szemügyre vegye az addig kialakított infrastruktúrát, felmérje, milyen állapotban van, milyen eszközök vannak használatban és milyen hibákra panaszkodnak.

Emellett nem csak azokra a problémákra keresünk megoldást, amelyekről tudnak a vállalatnál és tájékoztatnak róla bennünket, hanem a menet közben felmerülő nehézségeket is megvizsgáljuk, és azokra is igyekszünk helyben megoldást javasolni. Így olyan ötletek is születnek a folyamat során, amelyek még jobb működést tesznek lehetővé. Ez lehet az IT infrastruktúrával kapcsolatban egy újabb beszerzés is, ami mondjuk nem kerül sokkal többe a tervezett beszerzésnél, tehát töredékösszegként jelenik meg, de hosszú távon jobb és megbízhatóbb működést biztosít. Ez lehet például a levelezési megoldások vagy a szervergépek üzemeltetése terén.

Miért jelent biztonságot a rendszergazda szolgáltatás számomra?

rendszergazda szolgáltatás

Azért is fontos, hogy az első ilyen állapotfelmérés ingyenesen történjen, mert így az ügyfél még kötöttségek nélkül ismeri meg cégünket és kollégánkat, aki a szükséges változtatásokat eszközöli náluk. Kiderülhetnek olyan hibák is, mint a dokumentáció hiánya és annak fontossága, a fiókjelszavak és egyéb biztonsági kulcsok tárolásának szervezetlensége, esetlegesen új gépek beszerzésénél kiderülhet a licencek kapcsán is egy költséghatékonyabb megoldás, vagy új hálózati eszköz vásárlásánál is egy jobb ár-érték arányú terméket javasolhatunk. Mivel több éve foglalkozunk ezzel, és rengeteg helyen megfordultunk már, sokkal könnyebben és gyorsabban reagálunk az ügyféligényekre, legyen az bármilyen terület az IT infrastruktúra kapcsán.

Rendszergazda szolgáltatás

Rendszergazda szolgáltatásunkat elsősorban olyan mikrovállalkozásoknak illetve kis és középvállalkozásoknak ajánljuk, amelyek professzionális megoldást keresnek a napi szinten felmerülő informatikai problémáikra. Legyen szó eseti megbízásról vagy akár havidíjas rendszergazda szolgáltatás Budapest környéki igénybevételéről cégünk minden esetben ingyenes helyszíni felméréssel támogatja az ideális megoldás kiválasztását.

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!

Minden beérkezett érdeklődés kiemelten fontos számunkra, ezért a lehető legrövidebb idő alatt reagálni fogunk.

Kövess minket a közösségi médiában!

LinkedIn és YouTube csatornánkon rendszeresen publikáljuk a legújabb immerzív technológiákról szóló aktualitásokat. Kövessen minket a közösségi médián, hogy ne maradjon le a legfrissebb tartalmakról!

Kövess minket a közösségi médiában!

LinkedIn és YouTube csatornánkon rendszeresen publikáljuk a legújabb immerzív technológiákról szóló aktualitásokat. Kövessen minket a közösségi médián, hogy ne maradjon le a legfrissebb tartalmakról!

LinedIn profil

LinkedIn profil

YouTube csatorna

Youtube