A ’90-es évek óta rengeteget változott a vállalkozásunk arculata és azok a szolgáltatások, amelyeket biztosítunk. A nyomdai múltból egy digitális innovációs ügynökség lett, amely kompetenciák sorát biztosítja a webfejlesztéstől a SEO-n át a rendszergazda-szolgáltatásig. A céges weboldal készítés azonban különösen fontos részét képezi munkánknak, hiszen a KKV szektorra specializálódtunk, az ő igényeikre, költségvetésükre és szemléletükre. Megalkottunk egy agilis csapatmodellt, amely nem csak hazai, de külföldi vállalkozásoknak is kényelmes és gyors megoldásnak bizonyult.

céges weboldal készítés

Kövess minket a közösségi médiában!

LinkedIn és YouTube csatornánkon rendszeresen publikáljuk a legújabb immerzív technológiákról szóló aktualitásokat. Kövessen minket a közösségi médián, hogy ne maradjon le a legfrissebb tartalmakról!

Kövess minket a közösségi médiában!

LinkedIn és YouTube csatornánkon rendszeresen publikáljuk a legújabb immerzív technológiákról szóló aktualitásokat. Kövessen minket a közösségi médián, hogy ne maradjon le a legfrissebb tartalmakról!

LinedIn profil

LinkedIn profil

YouTube csatorna

Youtube

Céges weboldal készítés: kiknek és miért?

Tapasztalatink során több olyan vállalkozással találkoztunk a KKV szektor több ipari szegmenséből, akik a weboldalunk elkészítését és fejlesztését vagy saját maguk próbálták tető alá hozni, vagy pedig megbízták az a bizonyos „egyszemélyes” vállalkozást, aki előállt egy kész, de nem túl működőképes termékkel. Alapvetően az is sok problémát okozott, hogy a webfejlesztő mellé marketinges is szükséges, designer és még rendszergazda is. Ezekre mind plusz költséget adtak ki, majd pedig küzdöttek a szervezetlenséggel és a funkciótlan, használhatatlan weboldallal. A KKV szektorban ráadásul a költséghatékonyság még fontosabb, hiszen a budget korántsem olyan magas. Ha a korábbiak alapján magára ismert, akkor az Ön számára mi vagyunk a megfelelő partnerek.

A céges weboldal készítés legszükségesebb elemei

„Ha kezdettől fogva jól strukturáljuk a weboldalt, akkor úgynevezett önjáró felület lesz, és mint egy „sales autopilot”, úgy generálja a forgalmat, azaz az ügyfeleket és a megrendeléseket számunkra.”

Webfejlesztés és weboldal karbantartás egyben

CMS rendszerek előnyei

Céges weboldal készítés során az idő hatványozottan fontos, hiszen anyagi kiesést jelent a vállalkozás számára, ha valami nincs időben kész, csúszunk a fejlesztéssel vagy éppen a weboldalunk leáll 2-3 órára, mert karbantartásra van szüksége. Alapvetően CMS rendszerekkel dolgozunk, méghozzá WordPress alapú weboldalakat fejlesztünk az esetek többségében, ugyanis ez bizonyult a legkézenfekvőbb megoldásnak. Gyors, mert akár már 3 hónap alatt kész lehet egy website, a mai fejlesztéseknek hála már abszolút biztonságos, emellett a developer felület miatt a karbantartás is egyszerűbb.

Az egyik legjobb a WordPress alapú megoldásokban, hogy a lehetőségek tárháza a végtelenhez konvergál. Így tervezésnél több 100 template-hez nyúlhatunk, hogy aztán az ügyfélnek már csak abból kelljen választania, amit az igényeihez mérten a legjobbnak ítéltünk. Csak olyan megoldásokat javasolunk, amelyek könnyen lefejleszthetők a CMS rendszeren belül, így mindennek, ami a weboldalon megjelenik, van funkciója és relevanciája. Emellett minden elkészített weboldalt mobilra és táblagépes eszközökre is optimalizálunk, így a reszponzív megjelenésre is külön gondot fordítunk. A WordPress és a WooCommerce sok esetben csak a töréspontokig optimalizál, ezért szükség van további tesztelésekre és javításokra esetlegesen a szöveg vagy a kód kapcsán.

Díjmentes konzultáció és SEO audit

Lépjen velünk kapcsolatba!
SEO nélkül akár 2-3 évbe is telhet mire láthatóvá válik egy weboldal a Google keresőben.
Havidíjas keresőoptimalizálással ezt az időt a harmadára is lehet csökkenteni!

Rendszergazda-szolgáltatás egy csomagban

Évek óta foglalkozunk rendszergazdai szolgáltatás biztosításával is céges kereteken belül. Alapvetően a weboldal karbantartáson felül ez a hostingot is jelenti és a domainek kezelését, illetve minden weboldallal kapcsolatos dokumentáció kezelését. A weboldal karbantartás alapvetően hozzá tartozik a munkánkhoz, hiszen a lefejlesztett weboldalon az újabb frissítéseket, az optimalizálást, a technikai hibák javítását is mi végezzük el. Természetesen már meglévő site-ok átvételével sincs probléma. Mindezt éves szolgáltatás keretein belül végezzük az ügyfeleink számára.

Felhasználói élmény és Lead generálás

A UX Design szerepe a céges weboldal készítés során

A céges weboldal készítés nem csak egy lefejlesztett weboldalt jelent pár funkciógombbal és menüstruktúrával. A weboldalnak forgalmat is kell generálnia számunkra, és egyfajta elköteleződést kialakítani a fogyasztókkal. A Flad Design és a Material Design elemei uralják a UX Design-t, amelyek letisztult megjelenést kölcsönöznek a site-nak. A UX Design tervezés alapja: minden elemnek van értelme és van haszna. Az oldalon belül úgy helyezzük el a gombokat, a felületeket és a szöveget, hogy az egyszerű, átlátható legyen, és a felhasználó részéről csak ott követeljen figyelmet, ahol valóban szükséges.

Céges weboldal készítés

A potenciális vásárló

Így tehát a Design, mint látjuk, a Lead generálás eszközévé is válik. Minden egyes gombot és menüpontot úgy alakítunk ki, hogy támogatjuk a felhasználót és az elköteleződés útjára tereljük. Ebből az elköteleződésből lesz a Lead, amely valamilyen fogyasztói interakciót jelent, például űrlap kitöltését, e-mail cím megadását, regisztrációt. Ezekből lesz később a potenciális vásárló. Céges weboldal készítés során ezek különösen fontos elemek, hiszen sok esetben nem csak a vásárlás a cél, hanem a bizalom erősítése és a cégünk értékeinek hangsúlyozásai a fogyasztóink szemében.

Céges weboldal készítés és keresőoptimalizálás

A keresőoptimalizálás fénykorát éli a Google monopóliuma alatt. A digitális transzformáció egyik alapköve lett, hiszen a már online felülettel rendelkező vállalkozások, szektortól függetlenül, elkezdtek érdeklődni a felé, hogy hogyan tudnak új csatornákat nyitni ahonnan leadek és a fogyasztók, ügyfelek érkeznek. Ma már a kapcsolati rendszer nem minden, mert a problémáink megoldását online keressük. A SEO pedig abban segít bennünket, hogy a megfelelő problémára mi legyünk a megfelelő megoldás. Céges weboldal készítés során a technikai webfejlesztés mellett a tartalom is ugyanolyan fontos tényező.

A SEO természetesen így nem csak a kódban történő optimalizálás jelenti, és nem csak a szöveg kulcsszavazását szabályok nélkül. Megvannak az arányok, az adatok és a számok, hogy melyiket érdemes felhasználni, miből mennyit, hol elhelyezni, s végül linképítés jön, az oldalra mutató backlinkek vizsgálata, a metaszöveg, a domain optimalizálása és még lehetne sorolni. Három csomagot határoztunk meg az ügyfelek számára, de ezek alapvetően személyre szabhatók: Szintentartó, egy Helyezés javító és egy Piacszerző csomag. Az ügyfél céljai alapján választjuk ki, hogy mire lehet szükség és ennek megfelelően delegálunk munkanapokat a projekthez.

Agilis csapatmodell és nemzetközi tapasztalat

Az évek során a Printosh folyamatosan bővítette a rendelkezésre álló kompetenciák és szolgáltatások sorát. A webfejlesztés mellett applikáció és VR/AR fejlesztés is szerepel. Emellett a webdesign is jelentős szerepet kapott, az arculattervezés és a branding is, illetve a rendszergazdai szolgáltatások és a SEO is. Sok esetben az ügyfeleink már nem csak egy területen dolgoznak velünk együtt, hanem a webfejlesztés mellé egy arculattervezési és branding munka is előfordul, vagy épp később VR fejlesztés lesz egy applikáció fejlesztésből. Céges weboldal készítés során pedig gyakori, hogy a webfejlesztéssel a SEO kéz a kézben jár. Így komplex megoldásokat biztosítunk az ügyfeleink számára.

Az agilis csapatmodell épp arról szól, hogy minden kompetencia egyszerre van jelen, amikor a projekten dolgozunk. Napokat delegálunk ez ügyfélhez, heti vagy kétheti sprintek vannak, és ennek megfelelően a feladatokra kijelölt megbeszélések során a fejlesztőktől egészen a fordítóig mindenki jelen van. Fordítóra külföldi, legtöbb esetben német nyelvterületen dolgozó ügyfelek kapcsán van szükség. A Zahnersatz Dental Group is az ügyfeleink közé tartozik, illetve egy stukkókkal foglalkozó, többezer árucikket forgalmazó vállalkozás is. A fogászati implantátumokkal foglalkozó vállalkozás esetében például az egyik legnagyobb kihívást a német nyelvterület adta különbségek jelentették. A céges weboldal készítés tehát egy komplex feladat, amelyhez azonban minden kompetenciával rendelkezünk.

Ajánlott bejegyzések Céges weboldal készítés témában

Céges weboldal készítés érdekli?
Lépjen kapcsolatba velünk!

Minden beérkezett érdeklődés kiemelten fontos számunkra, ezért a lehető legrövidebb idő alatt reagálni fogunk. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!