• 2019. 08. 19.
  • 2 perc

A legtöbb esetben amikor felkeresnek bennünket, az ügyfél már rendelkezik egy konkrét elképzeléssel a kért szolgáltatást illetően. Egyedi webfejlesztés kapcsán gyakori, hogy már van egy előre eltervezett tartalomfelépítés, egy menüstruktúra vagy legalább is egy viszonylag konkrét elképzelés az elrendezésre. A mi dolgunk mindig az, hogy az igényeket és a rendelkezésre álló büdzsét együtt mérjük fel, és ebből hozzuk ki a lehető legtöbbet. Például egy kis- vagy egy középvállalkozás nem képes ugyanakkora összeget webfejlesztésre és marketingre szánni, mint egy nagyobb vállalat. Ha van mondjuk néhány 100 terméke, amelyet értékesíteni akar, akkor erre a legjobb megoldás a WooCommerce alap lehet, amelyre már évek óta fejlesztünk.

weboldal fejlesztés

Többször találkoztunk már olyan egyedi webfejlesztés -el, ahol a megbízott fejlesztő csapat dokumentáció nélkül adta át az elkészült weboldalt. A legnagyobb gond ezekben az esetekben, hogy nehéz más fejlesztő csapatnak átvennie a weboldalt és tovább dolgoznia rajta. Ezért szoktuk javasolni a céges weboldal készítés során a WordPress CMS-t, webáruház fejlesztés esetén pedig a WooCommerce kiegészítő modult. Felmérjük, hogy mire van szükségük, és javaslatokat teszünk az adott technológiára és megoldásokra. Minden ügyfelünk kapcsán pontos tervezetet állítunk fel az elvégzendő feladatokra egy munkaóra alapú elszámolás keretein belül. A webfejlesztés folyamán megvalósított task-okat pontos adminisztráció során követjük le és osszuk meg az ügyfél felé.

Díjmentes konzultáció és SEO audit

Lépjen velünk kapcsolatba!

SEO nélkül akár 2-3 évbe is telhet mire láthatóvá válik egy weboldal a Google keresőben.
Havidíjas keresőoptimalizálással ezt az időt a harmadára is lehet csökkenteni!

Egyedi Webfejlesztés

Igyekeztünk a szoftverfejlesztés területén megszerzett tudásunkat, reklámügynökségi tapasztalatainkat és kreatív ötleteinket átültetni a webfejlesztés kompetenciánkba. Legyen szó akár landing page webfejlesztésről, cégbemutató weboldal készítésről, webáruház készítésről vagy akár egyedi weboldal készítésről.

Céges weboldal készítés

Céges weboldal készítés kapcsán manapság már nem igazán kérdéses, hogy CMS alapokra dolgozunk-e vagy sem, hiszen ezen platformok előretörése az elmúlt években csak növekedett. Gondoljunk csak a WordPress-re, ami a ma létező weboldalak 34%-át teszi ki.

WordPress webáruház fejlesztés

A WordPress sikere megállíthatatlan a piacon: az utóbbi 2-3 évben a weboldalak 24%-a WordPress alapokon készült, ma pedig ez már 30% fölött van. Ez több mint 3 millió weboldalt jelent. Jogosan merül fel a kérdés, hogy mi teszi ennyire sikeressé a WordPress tartalomkezelő rendszert.

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!

Minden beérkezett érdeklődés kiemelten fontos számunkra, ezért a lehető legrövidebb idő alatt reagálni fogunk.

Kövess minket a közösségi médiában!

LinkedIn és YouTube csatornánkon rendszeresen publikáljuk a legújabb immerzív technológiákról szóló aktualitásokat. Kövessen minket a közösségi médián, hogy ne maradjon le a legfrissebb tartalmakról!

Kövess minket a közösségi médiában!

LinkedIn és YouTube csatornánkon rendszeresen publikáljuk a legújabb immerzív technológiákról szóló aktualitásokat. Kövessen minket a közösségi médián, hogy ne maradjon le a legfrissebb tartalmakról!

LinedIn profil

LinkedIn profil

YouTube csatorna

Youtube