Bemutatkozás

Bemutatkozás2022-02-28T14:59:24+01:00

30 éve az ügyfelek szolgálatában

A Printosh Advertising 30 éve állandó szereplője a hazai és nemzetközi reklámpiacnak. 1992-ben alakult, nyomdai, grafikai és kreatív tervezési tapasztalatokkal. Filozófiánk világos volt: a legkorszerűbb technikai háttérrel, a klasszikus nyomdai hagyományokat ápolva, a mindenkori ügyféligényeket kielégítve végezzük, kreatív feladatokat. Munkánkat értékelte a piac, gyorsan sikerült nemzetközi vállalatok megbízásait elnyernünk és máig megtartani. A technológiák, a piac és az elvárások fejlődésével, együtt fejlődtünk mi is. Tapasztalatainkat megtartva, kompetenciánk folyamatosan bővült. A kreatív grafikai stúdióból, full service reklámügynökség, a további fejlődés során pedig alkalmazás- és szoftverfejlesztő vállalat lett az aktuális státuszunk.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Főbb kompetenciák

Printosh Advertising, mint digitális innovációs ügynökség

A gyakorlatban egy digitális innovációs ügynökségként működünk. Segítjük a cégeket abban, hogy olyan termékekkel jelenjenek meg a piacon, vagy fejlesszenek saját használatra, amelyek 3-5 év múlva is sikeresek lehetnek. Jövőálló dolgokat próbálunk kitalálni és építeni, szorosan együttműködve a megrendelővel, hiszen ő ismeri a saját üzletét és piacát, mi pedig digitális termékfejlesztési specialistaként működünk közre. Az ügyfelek számára ugyanis komoly kockázat a gyorsan változó technológiai körülmények és fogyasztói igények miatt, hogy egy-egy nagy áldozatokkal járó fejlesztés vajon évek múltán is sikeres marad-e.

Az új munkatársak kiválasztásakor meritokratikusan járunk el, vagyis nem az a lényeg, hogy milyen képzettséget vagy munkatapasztalatot tud valaki felmutatni. Sokkal fontosabb a szakmai tudás, a tanulás iránti nyitottság és az együttműködéshez szükséges személyiségjegyek megléte, és persze ebben az ágazatban nem kérdés, hogy mindenkinek legalább társalgási szinten kell tudnia angolul. Aki pedig bekerül a céghez, számíthat rá, hogy a szakmai kihívások mellett elvárás lesz a napi rendszerességű tanulás, ami kulcsfontosságú abban, hogy a cég lépést tudjon tartani a rendkívül gyorsan fejlődő és változó szakterület legújabb fejleményeivel.

Fejlődés a digitális megoldások irányába

 • A Printosh megalakulása

  A Printosh 1992-ben alakult meg, amikor még alig volt digitális technológia az országban és a nyomdaiparban. Magyarországon nekünk volt először LaserMaster 1200 dpi-s lézerprinterünk, amivel A3-as méretű nyomdai filmet tudtunk nyomtatni. A Macintosh-t sokan nem is ismerték. Így indultunk 1 Printer és 1 Mac. Print és a Macintosh név vége, ebből lett a Printosh. Lelkesek voltunk, toltuk ezerrel és kialakult a kereslet a munkánkra. Először egy kis lakást béreltünk a Pannónia utcában, de szerencsére az ügyfeleket nem rémisztette el a gangos körfolyosó. Nemzetközi vállalatok marketingesei jöttek, hogy – az akkori ügymenethez képest – tőlünk gyors nyomdai brossúrákat és kreatívokat fogadjanak el.

 • Full service és digitális reklámügynökség

  Nagy ugrás volt mind minőségben, mind időben, amikor – több bérlemény után – az V kerületben, a Balassi Bálint utcában megvásároltuk azt az irodát, amely még ma is a székhelyünk. De már ott nem dolgozunk, mert kinőttük. A folyamatos fejlődés eredményeként, az alkalmazott hagyományos és digitális grafika, corporate és brand tervezés, egyedi standtervezés, digitális nyomtatás, 3D-s animáció, webes és digitális kommunikációs feladatok után most már bátran vállalhattuk a 2003-tól kibővített nevünket, amely Printosh Advertising full service és digitális reklámügynökség lett. A továbbiakban tevékenységünk kiegészült webdesign, website, online és offline böngészőalapú alkalmazások fejlesztésével is.

 • Saját fejlesztésű Closed Loop Marketing rendszer

  Tovább bővülő tevékenységi köreinket meghatározta a mobil marketing és mobil app design és programozás. A táblagépek megjelenésétől kezdve mindhárom platformra (iOS, Android, Win 8.1) a CLM rendszerfejlesztés lett a főcsapás. A táblagép szervezetbe történő jó bevezetése a siker egyik kulcsa, ezért tudatosan olyan szakmai partnereket kerestünk, amelyben az ország vezető üzleti tanácsadó cégeivel dolgozunk együtt, hogy a CLM rendszereink könnyen épüljenek be ügyfeleink sales tevékenységébe és vállalatirányítási rendszereikbe.  Így fejlesztéseink mindhárom fontos területet átfogják. A kreatív tervezés és reklámügynökségi tudás, a szoftverfejlesztés és a szervezeti bevezetés, utánkövetéssel.

 • Teljes gőzzel a mobil alkalmazás fejlesztés irányába!

  Teljes gőzzel az alkalmazás- és szoftverfejlesztés irányába! A mobil- és alkalmazásfejlesztés esetében is nagy hangsúlyt fektetünk a User Experience – felhasználói élmény – megvalósítására is. Arra, hogy a folyamatok letisztult átláthatósága, a felhasználói elégedettség javítása, hűséges felhasználókat és sikeres terméket eredményezzen. Innovatív táblagépes sales és marketing rendszereinkkel, applikációinkkal, valamint az ezekhez kapcsolódó tanácsadási szolgáltatásainkkal támogatjuk partnereinket abban, hogy valós idejű piaci adatokra támaszkodva, képesek legyenek azonnal reagálni a piac változásaira, ennek segítségével pedig maximalizálni tudják marketing és értékesítési potenciáljukat.

 • Webfejlesztés – Tartalomkezelő rendszer – Keresőoptimalizálás

  A folyamatosan fejlődő online technológiák és megoldások rendszeresen újra pozícionálják az aktuális üzleti igényeket. Ez inspirálta csapatunkat az új kompetenciák kialakítására, amely a tartalomkezelő rendszerek (CMS) professzionális fejlesztését jelentette. Számos piaci szegmensen szereztünk értékes gyakorlati tapasztalatot ez elmúlt évek során, amely szinte nélkülözhetetlen alapeleme lett a jelenlegi üzleti szemléletünknek. Napjainkban egy cégbemutató (vagy termékbemutató) weboldalnál nem elég ha “csak vizuális élményt” nyújtunk a látogatók számára, hiszen sokkal nagyobb prioritást élvez a funkcionalitás megjelenése. A konverziós oldalak (céloldalak) meghatározása, a “call to action” felületek beépítése és a folymatos technikai és tartalmi keresőoptimalizálás alkalmazása, ma már elengedhetetlen része a sikeres weboldal fejlesztésnek.

 • Fókuszban az AR / VR fejlesztés

  Fókuszban az AR / VR fejlesztés. Akik ilyen feladat megvalósítására vállalkoznak, azok jellemzően sok éves – az adott szakterületen is túlmutató – széles szakmai tudással és tapasztalattal rendelkeznek. Ez a fejlesztési metódus szinte az összes kommunikáció, hagyományos és digitális marketing esszenciája. De ez a tudás sokszorosát jelenti akkor, amikor – a mai nagyon erős reklámzajban – még jobban felértékelődik az egyediség, láthatóság és a megjegyezhetőség. Most kell pozíciókat szerezni ezen az új platformon. Akár kkv, akár B2B akár B2C szervezet, óriási marketing előnyre tehet szert VR kampányokkal. Ez a piaci rés most még nyitott, a legnagyobbakkal is esélyesen versenybe lehet szállni.

 • A jövő, amin már most is dolgozunk

  A jövő, amin már most is dolgozunk: fejlesztjük a TabletBizz rendszerünk Cloud változatát. Kóstolgatjuk a drón technológiát. Már megérkezett a 3D nyomtatónk. Ismerkedünk a blockchain technológiával, amelyet mobil fejlesztésekbe és biztonságtechnikai területen szeretnénk hasznosítani. Slágertémánk lesz még a digitális transzformáció és technikai SEO oldalon is egyre erősebbek leszünk… Szóval izgalmas idők következnek, amit ügyfeleink javára fordíthatunk, hogy új tapasztalatainkkal is tudjuk segíteni a munkájukat. Célunk, hogy ügyfeleink igényének megfogalmazása előtt, már készen legyünk azokkal a megoldásokkal és válaszokkal, ami alapján partnereink versenyelőnybe kerülhetnek saját piacaikon.

Akik megtiszteltek bizalmukkal

Esettanulmányok

Minden POSTban van valami jó!

Lépjen kapcsolatba velünk!

Minden beérkezett érdeklődés kiemelten fontos számunkra, ezért a lehető legrövidebb idő alatt reagálni fogunk. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!

Kapcsolatfelvétel
Printosh Advertising Kft.
Go to Top