Bemutatkozás

Bemutatkozás2024-04-16T12:14:04+01:00

Több mint 30 éve az ügyfelek szolgálatában

A Printosh Advertising több mint 30 éve állandó szereplője a hazai és nemzetközi reklámpiacnak. 1992-ben alakult, nyomdai, grafikai és kreatív tervezési tapasztalatokkal. Filozófiánk világos volt: a legkorszerűbb technikai háttérrel, a klasszikus nyomdai hagyományokat ápolva, a mindenkori ügyféligényeket kielégítve végezzük, kreatív feladatokat. Munkánkat értékelte a piac, gyorsan sikerült nemzetközi vállalatok megbízásait elnyernünk és máig megtartani. A technológiák, a piac és az elvárások fejlődésével, együtt fejlődtünk mi is. Tapasztalatainkat megtartva, kompetenciánk folyamatosan bővült. A kreatív grafikai stúdióból, full service reklámügynökség, a további fejlődés során pedig alkalmazás- és szoftverfejlesztő vállalat lett az aktuális státuszunk.

Főbb kompetenciák

Printosh Advertising, mint digitális innovációs ügynökség

A gyakorlatban egy digitális innovációs ügynökségként működünk. Segítjük a cégeket abban, hogy olyan termékekkel jelenjenek meg a piacon, vagy fejlesszenek saját használatra, amelyek 3-5 év múlva is sikeresek lehetnek. Jövőálló dolgokat próbálunk kitalálni és építeni, szorosan együttműködve a megrendelővel, hiszen ő ismeri a saját üzletét és piacát, mi pedig digitális termékfejlesztési specialistaként működünk közre. Az ügyfelek számára ugyanis komoly kockázat a gyorsan változó technológiai körülmények és fogyasztói igények miatt, hogy egy-egy nagy áldozatokkal járó fejlesztés vajon évek múltán is sikeres marad-e.

Az új munkatársak kiválasztásakor meritokratikusan járunk el, vagyis nem az a lényeg, hogy milyen képzettséget vagy munkatapasztalatot tud valaki felmutatni. Sokkal fontosabb a szakmai tudás, a tanulás iránti nyitottság és az együttműködéshez szükséges személyiségjegyek megléte, és persze ebben az ágazatban nem kérdés, hogy mindenkinek legalább társalgási szinten kell tudnia angolul. Aki pedig bekerül a céghez, számíthat rá, hogy a szakmai kihívások mellett elvárás lesz a napi rendszerességű tanulás, ami kulcsfontosságú abban, hogy a cég lépést tudjon tartani a rendkívül gyorsan fejlődő és változó szakterület legújabb fejleményeivel.

Akik bennünket választottak

Cégünk 1992 óta állandó szereplője a hazai és nemzetközi reklámpiacnak. Köszönjük partnereinknek, hogy megtiszteltek bizalmukkal!

Minden POSTban van valami jó!

Lépjen kapcsolatba velünk!

Minden beérkezett érdeklődés kiemelten fontos számunkra, ezért a lehető legrövidebb idő alatt reagálni fogunk. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!

Go to Top