Digitális innovációs ügynökségként mindig is a legmodernebb technológiák felhasználásával és integrálásával foglalkoztunk. Az AI (Artificial Intelligence) kikerülhetetlen része az IT szektornak, így az évek során a generatív mesterséges intelligencia B2B lehetőségeit kezdtük el kutatni. Ennek köszönhetően ma már biztos szakmai tapasztalattal rendelkezünk a területen, és önálló céges kompetenciává nőtte ki magát a generatív AI üzleti integrálása.

VR fejlesztés AR - VR fejlesztés

Mi az a mesterséges intelligencia?

A mesterséges intelligencia (AI) a számítástechnikának egy ága, amely lehetővé teszi a gépek számára, hogy olyan feladatokat hajtsanak végre, amelyek általában emberi intelligenciát igényelnek. Az algoritmusok és adatelemzések révén az AI-rendszerek tanulhatnak (machine learning), érvelhetnek, és döntéseket hozhatnak, ezáltal lehetővé téve a vállalkozások számára a folyamatok automatizálását és a hibalehetőségek csökkentését.

AR - VR fejlesztés

Mi az a generatív AI?

A generatív mesterséges intelligencia az AI nagy halmazának egy része (lásd az ábrát), amelynek célja, hogy önállóan hozzon létre új tartalmakat és megoldásokat. A hagyományos mesterséges intelligencia modellektől eltérően, amelyek a meglévő adatok elemzésére és a tanult mintákon alapuló előrejelzésekre összpontosítanak, a generatív AI képes újszerű alkalmazások létrehozására, amelyek során gyakran utánozza az emberi kreativitást és intelligenciát.

Kérjük, látogasson el az immerzív technológiákat bemutató weboldalainkra, ha további szakmai információ érdekli!

Generatív AI három fajtája: Transformation AI, Operational AI és Creation AI.

Üzleti felhasználás: Neumann János AI Meghívó

Kiváló példa a Transformation AI B2B felhasználására egyik saját fejlesztésünk, az AI meghívó. A Neumann János Egyetem számára készítettünk egy VR alkalmazást, amelynek egy széleskörű bemutatójára küldtük ki Neumann János olvasatában mesterséges intelligencia meghívót. A szöveget magyarul és angolul olvasta fel az algoritmus, illetve a szájmozgás és arcmimika is életszerűen hatott Neumann János portré animációján. Nagyon pozitív visszajelzések érkeztek a marketing anyagra, és így fokozott elvárásokkal érkeztek a vendégek a VR bemutatóra.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept

Generatív AI B2B alkalmazása

A generatív mesterséges intelligencia hétköznapi (B2C) alkalmazása mellett számos vállalat üzleti céllal fektet a technológiába. A generatív AI több típusát remekül lehet integrálni különböző B2B applikációkba automatizálás vagy optimalizáció céljából. Az alábbiakban erre hoztunk néhány példát.

Chatbotok és virtuális asszisztensek

A generatív AI modelleken alapuló chatbotok tanulnak az ügyfelekkel való interakciókból így egyre fejlettebbek virtuális asszisztens alkalmazásokat fejleszthetünk.

Személyre szabott marketing és sales tartalom

A fogyasztó viselkedés elemzése révén személyre szabott hirdetéseket készíthet a generatív AI algoritmus, illetve a fogyasztói analitika révén javaslatot tehet a marketing kampányok optimalizálására.

Hangvezérlés és hangalapú interakciók

A chatbotok hangvezérléssel láthatók el, illetve olyan generatív AI modell is készíthető, amely interaktív párbeszédre képes a felhasználókkal.

Interaktív történetmesélés

A felhasználó döntései alapján az AI modell változtathatja a történetszálat és a végkifejletet, ezáltal személyre szabott narratív élményt biztosít.

Automatizált tartalomgenerálás

A generatív mesterséges intelligencia által személyre szabott marketing tartalmak (cikkek, bejegyzések) hozhatók létre, amelyek az adott fogyasztói kör igényeihez igazodnak.

Fogyasztói viselkedés elemzése

Az fogyasztói viselkedés elemzése révén a generatív AI valós idejű adatok alapján tehet előrejelzéseket a piacra és az üzleti irányokra vonatkozóan.

Generatív mesterséges intelligencia implementálása alkalmazási környezetbe

Brief / Projektspecifikáció

Ügyfél céljainak felmérése, és a lehetséges generatív mesterséges intelligencia modellek meghatározása.

Előzetes kutatás és elemzés

A rendelkezésre álló adatok felmérése, a keretrendszer meghatározása és a generatív AI modell kiválasztása.

Adatgyűjtés és előfeldolgozás

Az AI algoritmus betanításához szükséges adatok lekérése és feldolgozása.

Modell kiválasztás és tanítás

Kiválasztásra kerül a végső modell és elkezdődik az algoritmus betanítása.

Értékelés és optimalizálás

A projekt irányelveinek megfelelően az AI modell tesztelése és finomítása folyik.

Integráció és implementáció

A lefejlesztett generatív mesterséges intelligencia modell beépítése az alkalmazási keretrendszerbe.

Tesztelés és validáció

A végleges alkalmazási/applikációs környezetben való tesztelés.

Kiadás és üzemeltetés

A kész generatív AI modell és applikáció átadása.

Karbantartás és frissítés

A keretrendszer folyamatos frissítése és az AI modell rendszeres optimalizálása.

Kövess minket a közösségi médiában!

LinkedIn és YouTube csatornánkon rendszeresen publikáljuk a legújabb immerzív technológiákról szóló aktualitásokat. Kövessen minket a közösségi médián, hogy ne maradjon le a legfrissebb tartalmakról!

Kövess minket a közösségi médiában!

LinkedIn és YouTube csatornánkon rendszeresen publikáljuk a legújabb immerzív technológiákról szóló aktualitásokat. Kövessen minket a közösségi médián, hogy ne maradjon le a legfrissebb tartalmakról!

LinedIn profil

LinkedIn profil

YouTube csatorna

Youtube

Minden POSTban van valami jó!

Minden POSTban van valami jó!

Mesterséges intelligencia fejelsztés érdekli? Lépjen kapcsolatba velünk!

Minden beérkezett érdeklődés kiemelten fontos számunkra, ezért a lehető legrövidebb idő alatt reagálni fogunk. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!