• 2021. 02. 24.
  • 3 perc

A digitális transzformáció és a megváltozott élethelyzet következtében az online térben való sikeresség kulcsfontosságú tényezővé vált a mai vállalkozások életében. Sikeresnek lenni és forgalmat növelni azonban nem csak webes hirdetésekkel lehet elérni, hanem keresőoptimalizálással is. Ennek fényében egy új projektet indítottunk, amelynek során egy SEO audit és konzultáció, emellett egy Google helyezésvizsgálat is elérhetővé válik teljesen ingyenesen.

ingyenes seo audit

Technikai SEO audit: Mit kell róla tudnom?

  • Az ingyenes SEO elemzés során az ügyfél weboldalát egy program segítségével kivizsgáljuk. Ebben benne van a weboldalhoz tartozó összes link, backlink, tartalom, meta leírások, URL-ek stb.
  • A komplex vizsgálat során enyhébb és súlyosabb hibákra hívjuk fel az ügyfél figyelmét. Ezek lehetnek ismétlődő tartalmak, hibás URL-ek, elavult tartalom, amely nem megfelelő hibakódra vagy landing oldalra visz, emellett az oldalra mutató backlinkek is például, amelyek között kiszűrjük a veszélyes forrásokat.
  • Azt is megmutatja a SEO audit, hogy mennyire reszponzív az oldalalunk, tehát mobil eszközökön hogyan jelenik meg, vannak-e hibák, elcsúszások, tartalmi hiányosságok.
  • Illetve, ami a Google helyezésvizsgálati elemzés szempontjából is érdekes, megtudhatjuk, hogy a Google a crawling és az indexelés során, tehát oldalunk feltérképezése és elhelyezése terén hibába ütközött-e.

Díjmentes konzultáció és SEO audit

Lépjen velünk kapcsolatba!

SEO nélkül akár 2-3 évbe is telhet mire láthatóvá válik egy weboldal a Google keresőben.
Havidíjas keresőoptimalizálással ezt az időt a harmadára is lehet csökkenteni!

Google helyezésvizsgálat: hogyan történik a folyamat?

  • Először is meghatározásra kerül 15-20 olyan kulcskifejezés, amely az ügyfél számára összefoglalja a tevékenységét a piacon, és releváns pozíciókban szeretne rájuk megjelenni hirdetés nélkül.
  • Ezek után szoftveres segítségre van szükség, amely megmutatja, hogy milyen értékekkel szerepel a website mely weboldala az adott kifejezésekre. Részletes és hosszú beszámoló, de pontosan megmutatja, hogy jelenleg hol állunk az online ’rangsorban’.

  • Emellett azt is látni fogjuk, hogy jelenleg a vállalat mely kifejezésekre jelenik meg vagy ér el pozíciókat. Nyilván ezek az organikus találatok, nem a hirdetési megjelenések. Ezeket összehasonlítva a vállalat által fontosnak ítélt kulcskifejezésekkel, szintén fontos iránymutatásokat kapunk a jövőre nézve.

Mindaz, amiért megéri egy ingyenes SEO audit és konzultáció

Nyilvánvalóan mivel ingyenes SEO szolgáltatás az audit és a helyezésvizsgálat, ezért semmilyen anyagi kiadással nem jár egy vállalkozás számára. Ezzel szemben viszont olyan hasznos információk birtokába juthat, amellyel egész online megjelenését még sikeresebbé teheti. Például webáruházak esetén kifejezetten fontos lehet, hiszen konkrétan a termékek online eladásából származik a bevétel. A hibák javításával jobb helyezések, több forgalom, több vevő érhető el. Ezzel a lehetőséggel betekintést szeretnénk nyújtani mind a start-upoknak, mind a KVV szektornak a keresőoptimalizálás világába, amely az egyik legfontosabb marketing ágazat lett, és a jövőre nézve elhanyagolhatatlan erőforrás.

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!

Minden beérkezett érdeklődés kiemelten fontos számunkra, ezért a lehető legrövidebb idő alatt reagálni fogunk.

Kövess minket a közösségi médiában!

LinkedIn és YouTube csatornánkon rendszeresen publikáljuk a legújabb immerzív technológiákról szóló aktualitásokat. Kövessen minket a közösségi médián, hogy ne maradjon le a legfrissebb tartalmakról!

Kövess minket a közösségi médiában!

LinkedIn és YouTube csatornánkon rendszeresen publikáljuk a legújabb immerzív technológiákról szóló aktualitásokat. Kövessen minket a közösségi médián, hogy ne maradjon le a legfrissebb tartalmakról!

LinedIn profil

LinkedIn profil

YouTube csatorna

Youtube