• értékesítés támogató alkalmazásfejlesztés
  • értékesítés támogató alkalmazásfejlesztés
  • értékesítés támogató alkalmazásfejlesztés
  • alkalmazásfejlesztés
  • alkalmazásfejlesztés
  • alkalmazásfejlesztés

Üzleti helyzet:

Egy új termék bevezetése mindig nagyon komplex feladatnak számít a gyógyszerpiacon. A megjelenés pillanatában, a Trimbow volt az egyetlen fix hármas kombinációjú, túlnyomásos inhalációs oldat a pulmonológia területén. A UX design tervezés és az alkalmazásfejlesztés során, számos szakmai kritérium mellett azt is figyelembe kellett vennünk, hogy az ügyféloldalon már rendelkezésre áll egy CRM rendszer, amelynek kliens alkalmazásába kellett belefejleszteni az interaktív látogatói marketing anyagokat, Windows platform alá. A táblagépre optimalizált értékesítés támogató anyagot több különböző eszközre kellet optimalizálni (eltérő felbontás és kijelző méret), hiszen az orvoslátogatók nem csak egyféle táblagépet alkalmaztak.

Javasolt megoldás

Minden szempontrendszert figyelembe véve, voksunkat a Google által fejlesztett Polymer frontend framework mellett tettük le, amely lehetőséget biztosít az interaktív detailing anyagok online megjelenítésére is. Ennek köszönhetően, lehetőség van az általunk fejlesztett orvoslátogatói táblagépes detailing anyagok teljesértékű használatára a meglévő keretalkalmazás működésével párhuzamosan.

Technikai megvalósítás

Olyan interaktív detailing anyagok tervezése és fejlesztése, amely egyaránt működik a meglévő CRM rendszer által biztosított kliens alkalmazásba illetve a párhuzamosan is használható az általunk biztosított online felületen keresztül is. A látogatói anyagokba beépítésre kerültek a statisztikai adatok továbbítását biztosító kódsorok, amelyek a meglévő CRM rendszert szolgálják ki.

Üzleti eredmény

A táblagépre optimalizált értékesítés támogató ciklusanyagainkkal, sikerült tovább erősíteni partnerünk piacvezető pozícióját ezen a területen is! Az üzleti eredmény mellett az orvoslátogatóktól és a nemzetközi leányvállalatoktól is pozitív visszajelzést kapott az általunk tervezett és fejlesztett táblagépes prezentációk.

Megrendelő

Chiesi Hungary – pulmonológia szakterület (tüdőgyógyászat)

Megbízás

TabletBizz Closed Loop Marketing
Interaktív orvoslátogatói detailing anyagok tervezése és fejlesztése

Árajánlatkérés

Amennyiben projekt bemutatásunk felkeltette érdeklődését, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!