• Alkalmazásfejlesztés Értékesítés támogató iOS alkalmazás fejlesztés
  • printosh
  • printosh

Üzleti helyzet:

A növényvédő szerek területén piacvezető Syngenta Magyarország, amely a kiemelt értékesítőit szerette volna megtámogatni, egy táblagépre fejlesztett profit kalkulátorral, amely vizuálisan is jól ábrázolja a termék (Force 1,5 G) használatának pénzügyi előnyeit.

Javasolt megoldás

Az általunk tervezett és fejlesztett növényvédelmi profitkalkulátor, a meglévő termékarculati elemek legoptimálisabb felhasználása mellett jeleníti meg a termék felhasználásának előnyeit. A látványos interface mellett az alkalmazás használhatósága volt a legfontosabb szempontunk, hiszen olyan anyagot kellett tervezni ami a “terepen” is használható.

 

Technikai megvalósítás

HTML5-ben programozott, natív keretet használó applikáció, amelynek felhasználása iOS platformon, iPad táblagépen történik. Az értékesítők felé történő megosztás érdekében, landing weboldalt fejlesztettünk, amely kizárólag a jelszavas belépés esetén engedi az applikáció letöltését.

 

Üzleti eredmény

Az alkalmazás megosztását és aktív felhasználását követően, számos pozitív visszajelzés érkezett, amelynek hatására Basel-i székhelyű anyavállalat is benyújtotta igényét az applikáció felhasználására. A profitkalkulátor hamarosan elérhetővé válik a Syngenta zárt AppStore alkalmazásai között.

Megrendelő

Syngenta Magyarország

Megbízás

Értékesítés támogató iOS alkalmazás fejlesztés
Force 1,5 G termékhez

Árajánlatkérés

Amennyiben projekt bemutatásunk felkeltette érdeklődését, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!