A digitális transzformáció korunk egyik legnagyobb kihívása, amely új elvárásokat és lehetőségeket teremt. Most – jobban mint valaha –  a hagyományos, mobil és közösségi hálókra kiterjedő elkötelezettség iránti igény miatt, döntő fontosságú, hogy a felhasználói élmény minden vonatkozásában releváns, kiegészítő és kedvező legyen. A Printosh szolgáltatásai biztosítják azokat az eszközöket és szakértelmet, amelyek szükségesek a vállalkozásának átalakításához és a vásárlói / ügyféloldali elkötelezettség megerősítéséhez.

printosh digitális transzformációprintosh digitális transzformáció

A digitális transzformáció folyamata

Iránymutatás

A digitális látásmód kialakítása.

Az Önéhez hasonló vállalatok példái alapján azonosítjuk az egyedi üzleti lehetőségeket a digitális térben. Segítünk megérteni az igényeket a feltörekvő technológiai újítások teljes kihasználásával.

Stratégia tervezés

A digitális világba történő pozícionálás.

Megtervezünk egy egyedi hangot, egy márkát, egy stratégiát, egy megjelenést. Olyan stratégiát dolgozzunk ki, amely a digitális világba pozícionálja a vállalkozását és a gyakorlatban használható, piacképes arculatot alkotunk.

Implementálás

A hatékony digitális működés megvalósítása.

Megvalósítjuk mindazt, ami lehetővé teszi a hatékony digitális működés elérését.  Javul a működési hatékonyság, növekszik az ügyfélelégedettség, a márkahűség és zökkenőmentessé válik a digitális élmény közvetítése.

A Printosh három fontos stratégiai irányt egyesít. Ötvözi a gondolkodó, stratégiai elképzelések megvalósítását egy design ügynökség kreativitásával és mindezt egy széleskörű, alapos technológiai szakértelemre építi. Munkatársaink a legkülönbözőbb digitális területeken jártasak, biztosítva, hogy mindegyikben a legjobb szakértelmet nyújtsuk.

Lépjen kapcsolatba velünk, hogy holnaptól indíthassuk a digitális transzformáció folyamatát!

Minden beérkezett érdeklődés kiemelten fontos számunkra, ezért a lehető legrövidebb idő alatt reagálni fogunk.
Kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk, hogy elkezdhessük a közös munkát!

Iránymutatás

Minden ügyfelünknél azt vizsgáljuk, mit jelentene arra a vállalatra vonatkoztatva a digitális transzformáció. Hol van most pozicionálva és hová szeretne eljutni az igények megvalósításával. Segítünk egy már elavult üzleti tevékenységet átalakítani, modernizálni és versenyképessé tenni a piaci elvárások szerint.
Bevált digitális marketingstratégiákat alkalmazunk, vegyítve a legmodernebb technológiák beépítésével (Web, SEO, Mobil, VR, AR, MR fejlesztések). Ha nincs pontos elképzelés, de van egy igényrendszer a Printosh átfogó iránymutatást ad a digitális látásmód kialakításához.

printosh digitális transzformációprintosh digitális transzformáció

Stratégiai tervezés

Minden egy jó tervvel kezdődik. Profi tanácsadó partnereink elemzik az Ön piaci helyzetét, folyamatait, ügyfeleit, és ami a legfontosabb, a célokat. Ez az áttekintés lehetővé teszi számunkra, hogy olyan stratégiát dolgozzunk ki, amely a digitális világban pozícionálja a vállalkozását. Hogy fog ez kinézni? Digitális stratégiát (web, SEO, digitális tartalom tanácsadás), kreatív kampányokat és innovatív üzleti megoldásokat fejlesztünk ki és adunk át, miközben folyamatosan mérjük a teljesítményt és optimalizáljuk az egyes elemeket.

printoshprintosh

Implementálás

Készen állsz arra hogy a vállalatod, kivételes digitális élményt nyújtson ügyfeleidnek?

Ügyfeleink számára magas hozamot hozó befektetési, megtérülési rátát, az alábbi összetevők alkalmazásával tudjuk biztosítani:

  • Egy megbízható és rugalmas digitális stratégia és ütemterv kidolgozása mellett
  • A legújabb felhasználói központú és felületű tervezési elvek, technológiák, UX/UI design ötletek alkalmazásával
  • Méréseink és ügyfélkövetési módszertanunk, megbízható nemzetközi szoftverháttér alkalmazásával
  • Bevált digitális marketingstratégiák alkalmazásával, vegyítve a legmodernebb technológiák beépítésével (Web, SEO, Mobil, VR, AR, MR fejlesztések)
  • A minőség még sokáig megmarad, amikor az árat már rég elfelejtették…
printoshprintosh

Hogyan biztosítjuk a digitális transzformáció folyamatát?

Emeld a cégedet vagy termékedet az élmény szintjére!

Design

Mobil alkalmazás fejlesztés

Webfejlesztés

Keresőoptimalizálás

Virtuális valóság

Kiterjesztett valóság

Lépjen kapcsolatba velünk, hogy holnaptól indíthassuk a digitális transzformáció folyamatát!

Minden beérkezett érdeklődés kiemelten fontos számunkra, ezért a lehető legrövidebb idő alatt reagálni fogunk. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!