Az immerzív marketing területén belül is van egy nagyon érdekes és robbanásszerűen fejlődő terület, amely szintén célirányosan alkalmas lehet a digitális kommunikációra és üzenetátadások támogatására, úgy, hogy harmonikusan használható a fent felsorolt immerzív technológiákkal együtt és külön is. Összességében még meglepő, érdekes és nem utolsó sorban költséghatékony immerzív marketing eszköz. Ez konkrétan az AI – mesterséges intelligencia – alkamazása, több nyelven beszélő, gesztikuláló, több mint 50 féle Avatárból választható virtuális szóvivő vagy nevezhetjük képviseleti narrátornak is. Több választható karakter, több választható nyelv (kb 70 féle) egy PPT prezentációnál sokkal meggyőzőbb animált tartalom, videó betétekkel és animált szöveggel és ábrákkal.

Mesterséges intelligencia alkalmazása

Lépjen velünk kapcsolatba!

Minden beérkezett érdeklődés kiemelten fontos számunkra, ezért a lehető legrövidebb idő alatt reagálni fogunk.
Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!

Mesterséges intelligenciával készült videó (AI videó) költséghatékonysága

AI videó
  • Nem kell személyiségi problémáktól tartani és fizetni a megjelenésekért
  • Nincs egyedi jogdíja a szereplőknek
  • Bárhol felhasználhatóak
  • AR és VR tartalomba is beintegrálhatóak a videók
  • Gyorsan, könnyen módosítható a szöveg és minden videó tartalom, stúdió és szereplőegyeztetések kihagyásával
  • Rövid idő alatt költséghatékony módosítások és új anyagok készítése

Kövess minket a közösségi médiában!

LinkedIn és YouTube csatornánkon rendszeresen publikáljuk a legújabb immerzív technológiákról szóló aktualitásokat. Kövessen minket a közösségi médián, hogy ne maradjon le a legfrissebb tartalmakról!

Kövess minket a közösségi médiában!

LinkedIn és YouTube csatornánkon rendszeresen publikáljuk a legújabb immerzív technológiákról szóló aktualitásokat. Kövessen minket a közösségi médián, hogy ne maradjon le a legfrissebb tartalmakról!

LinedIn profil

LinkedIn profil

YouTube csatorna

Youtube

A mintaként bemutatott AI szoftvernek Béta tesztelő partnerei vagyunk, minden újdonság, ami az amerikai piacon megjelenik, nálunk azonnal alkalmazásba kerülhet. A további részletekről szívesen beszélünk egy személyes találkozó keretében.

Immerzív marketing kapcsolatfelvétel

Minden beérkezett érdeklődés kiemelten fontos számunkra, ezért a lehető legrövidebb idő alatt reagálni fogunk. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!