• Alkalmazásfejlesztés mobil alkalmazás fejlesztés B2C marketing

A B2C marketing alapvetően a fogyasztói igények kielégítésére fókuszáló terület. Mondhatnánk, hogy minden eladás és minden üzleti tevékenység végső soron a fogyasztót szeretné elérni megoldásaival, azonban a B2C marketing a végfelhasználóknak szánja termékeit, és ebből következőleg más mechanizmusokra van szükség, mint a vállalati értékesítés során. Fontosak a képi anyagok és a vizualitás, így a B2C értékesítés fontos eszköze a UX Design. 

Ennek kapcsán mi a Flat Deisgn és a Material Design elveit preferáljuk, amelyek nevükből is adódóan letisztultabb grafikai megjelenést képviselnek. A B2C marketing eszközök egyik fontos szempontja, hogy olyan területeken vessük be, ahol közvetlenül tudunk kommunikálni a célcsoport képviselőivel. Számos mobil applikáció fejlesztés projekt során alkottunk már olyan egyedi fejlesztést, amely ma már a Google Play áruház illetve az App Store áruház kínálatát gazdagítja. Legújabb letölthető alkotásunk a Betyárvilág túranavigációs applikáció nem egyszerű túraalkalmazás, hanem a mobil alkalmazás fejlesztés egy új szintje!

A B2C marketing alapvetően a fogyasztói igények kielégítésére fókuszáló terület. Mondhatnánk, hogy minden eladás és minden üzleti tevékenység végső soron a fogyasztót szeretné elérni megoldásaival, azonban a B2C marketing a végfelhasználóknak szánja termékeit, és ebből következőleg más mechanizmusokra van szükség, mint a vállalati értékesítés során. Fontosak a képi anyagok és a vizualitás, így a B2C értékesítés fontos eszköze a UX Design. Ennek kapcsán mi a Flat Deisgn és a Material Design elveit preferáljuk, amelyek nevükből is adódóan letisztultabb grafikai megjelenést képviselnek. A B2C marketing eszközök egyik fontos szempontja, hogy olyan területeken vessük be, ahol közvetlenül tudunk kommunikálni a célcsoport képviselőivel. Számos mobil applikáció fejlesztés projekt során alkottunk már olyan egyedi fejlesztést, amely ma már a Google Play áruház illetve az App Store áruház kínálatát gazdagítja. Legújabb letölthető alkotásunk a Betyárvilág túranavigációs applikáció nem egyszerű túraalkalmazás, hanem a mobil alkalmazás fejlesztés egy új szintje!

Ha most már Ön is úgy gondolja, hogy sikeresen tudnánk segíteni az online tartalommarketingjének célbajuttatásában, akkor keressen bennünket, elérhetőségeinken és azonnal elkezdhetjük a közös és sikeres együttműködést Printosh módra!

 (+36 30) 931 0775 marketing@printosh.hu
Ha most már Ön is úgy gondolja, hogy sikeresen tudnánk segíteni az online tartalommarketingjének célbajuttatásában, akkor keressen bennünket, elérhetőségeinken és azonnal elkezdhetjük a közös és sikeres együttműködést Printosh módra!

 (+36 30) 931 0775

marketing@printosh.hu

Kapcsolatfelvétel

Minden beérkezett érdeklődés kiemelten fontos számunkra, ezért a lehető legrövidebb idő alatt reagálni fogunk. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!

2020-11-05T15:19:43+01:00
Go to Top