• 2023. 06. 14.
  • 3 perc

Az utóbbi években az immerzív technológiák (VR, AR, MR, XR) és a mesterséges intelligencia erőteljes fejlődése számunkra is erős üzleti fordulatot hozott. Évek óta foglalkozunk virtuális valóság és kiterjesztett valóság fejlesztésekkel, azonban ezt most egy egészen új szintre emeltük. Az immerzív marketing a Printosh Advertising olyan vállalati kompetenciája, amely kifejezetten a B2B szektor képviselőinek igényeire specializálódott a marketing és az értékesítéstámogatás területén.

Immerzív Marketing

Mit jelent az immerzív marketing?

Az immerzív marketing az immerzív technológiák, így tehát a VR, az AR, MR és XR kifejezetten marketing és értékesítéstámogatás célú használatát jelenti.

Az immerzív technológiák és a marketing kapcsolata

A virtuális és valóság és a kiterjesztett valóság több, mint 10 éve a köztudat része, de a B2B szektor területén sokkal lassabban kezdtek el népszerűsödni a felhasználási lehetőségeik. Az utóbbi időszak azonban itt is változást hozott. Az immerzív fejlesztések megmutatták, hogy legyen szó bármely ipari szektorról vagy üzleti ágazatról, ezek a fejlesztések, mivel vizuálisan sokkal többet nyújtanak, az értékesítés és a marketing területén is magasabb hatásfokon dolgoznak. Ezt saját fejlesztéseink és az ügyfeleink visszajelzései is bizonyították.

Immerzív marketing esettanulmányok

Az immerzív marketing vállalati weboldalán több különböző szektorból és ipari szegmensből sorakoztattunk fel vállalati projekteket. A Bakonyerdő Zrt. számára, amely például egy állami erdőgazdálkodás, virtuális valóság és kiterjesztett valóság fejlesztéseket is készítettünk. A VR fejlesztés, amely a Festetics Imre Élményközpontban található, egy állandó bevételi forrást is generál a Bakonyerdő Zrt. számára, míg az AR fejlesztésekkel a marketing és brand awareness/ arculati területeket céloztuk meg. A Neumann János Egyetem számára VR alkalmazást készítettünk, amelyet az edukációs kiállításon mutattak be. A TEVA Magyarország értékesítői pedig nap mint nap sikeresen használják az AR fejlesztést, amely lényegesen megkönnyítette az orvoslátogatói munkát.

Az immerzív marketing tehát bármilyen ipari ágazatban megállja a helyét: ha az adott vállalatnál van értékesítési és marketing stratégia, akkor van lehetőség is egy kreatív fejlesztésre. Látogass el az immerzív marketing weboldalra, és inspirálódj a következő projektedhez!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!

Minden beérkezett érdeklődés kiemelten fontos számunkra, ezért a lehető legrövidebb idő alatt reagálni fogunk.

Kövess minket a közösségi médiában!

LinkedIn és YouTube csatornánkon rendszeresen publikáljuk a legújabb immerzív technológiákról szóló aktualitásokat. Kövessen minket a közösségi médián, hogy ne maradjon le a legfrissebb tartalmakról!

Kövess minket a közösségi médiában!

LinkedIn és YouTube csatornánkon rendszeresen publikáljuk a legújabb immerzív technológiákról szóló aktualitásokat. Kövessen minket a közösségi médián, hogy ne maradjon le a legfrissebb tartalmakról!

LinedIn profil

LinkedIn profil

YouTube csatorna

Youtube