• 2022. 05. 10.
  • 3 perc

Ahogy megkezdődött az NFT token láz, digitális innovációs ügynökségként azonnal megláttuk a benne rejlő üzleti lehetőséget. Az NFT nem csak a művészek világában alkothat nagyot, hanem az immerzív virtuális valóságok, illetve a marketing területén is. A blockchain technológián* alapuló ’Non-Fungible-Token’ a digitális világba migrálta át a művészek alkotásait azzal az egyedi tulajdonságával, hogy a tulajdonjog többé nem válik hamisíthatóvá. Ezáltal pedig az alkotás sem. A tulajdonjog szeparáltan történő kezelése több lehetőséget is megnyit. Más technológiák esetében nem beszélhettünk ilyen típusú üzleti jellegről, azonban ezeket az NFT-vel kombinálva a fejlesztések összekapcsolása egyszerűbb módon fog történni.

NFT token készítés

NFT token

Mivel már évek óta foglalkozunk immerzív fejlesztésekkel, és a blockchain technológia sem idegen számunkra, digitális innovációs ügynökségként az NFT készítés is a kompetenciáink része lett [link az NFTtech.land oldalára]. A piaci trendek jelenleg azt mutatják, hogy ha ilyen termékben gondolkozunk, mindenképp sorozatjelleggel érdemes tervezni, mert üzletileg jobban megéri. A kész NFT token a fejlesztés után több Marketplace-re is felkerülhet, jelenleg azonban az OpenSea a legnépszerűbb, így mi is ezt a felületet javasoljuk. Mindehhez a tulajdonosnak szüksége van egy e-walletre, hiszen a feltöltésnek is van egy egyszeri díja, illetve, amikor beindul az adás-vétel, akkor minden ilyen tranzakció ezen az e-pénztárcán keresztül fog történni. Az okos szerződés* pedig az NFT token fejlesztés része, tehát a blockchain kóddal együtt készül el.

NFT token marketing

Digitális innovációs ügynökségként több kompetenciával foglalkozunk, hogy komplex szolgáltatásokat tudjunk nyújtani ügyfeleink számára. Az NFT token fejlesztés önmagában így csak egy része a hozzá kötődő szolgáltatáscsomagnak: marketing, projekttervezés, UX design és SEO egészít ki egy NFT kampánytervet. Ugyanis önmagában egy NFT token marketing nélkül nem valószínű, hogy sikerre vitt eladásokat fog produkálni. Az NFT token fejlesztést is, mint ahogy sok más terméket, a mögöttes történet és a tartalom tölt meg élettel. Ez az a plusz faktor, ami miatt értéket képvisel a vevő számára. Az értéket közvetíteni pedig csak marketinggel lehetséges. Ezért érdemes egy NFT marketingügynökség segítségét kérni, ha belevágunk a ’Non-Fungible-Tokenek’ világába.

A jövő előrejelzésének legjobb módja az, ha feltaláljuk! Hozz el hozzánk az ötleted, mi pedig megvalósítjuk!

NFT marketing TIPP

Az NFT marketingkommunikáció egy többösszetevős folyamat, amely nem csak a fejlesztői kompetenciát igényli, hanem egy komplex és átfogó tervezési procedúra, amelyben a UX design, a projekttervezés, a tartalomkészítés és a SEO is jelen van. Ehhez egy összeszedett, agilis csapatra van szükség, így érdemesebb egy NFT marketing ügynökség szakmai tapasztalatára hagyatkoznunk, ha NFT token fejlesztésben gondolkozunk.

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!

Minden beérkezett érdeklődés kiemelten fontos számunkra, ezért a lehető legrövidebb idő alatt reagálni fogunk.

Kövess minket a közösségi médiában!

LinkedIn és YouTube csatornánkon rendszeresen publikáljuk a legújabb immerzív technológiákról szóló aktualitásokat. Kövessen minket a közösségi médián, hogy ne maradjon le a legfrissebb tartalmakról!

Kövess minket a közösségi médiában!

LinkedIn és YouTube csatornánkon rendszeresen publikáljuk a legújabb immerzív technológiákról szóló aktualitásokat. Kövessen minket a közösségi médián, hogy ne maradjon le a legfrissebb tartalmakról!

LinedIn profil

LinkedIn profil

YouTube csatorna

Youtube