• 2023. 02. 22.
  • 3 perc

Hogyan fogja forradalmasítani az WebAR / AR / VR / XR az okostelefonok eddigi használatát?

Az okostelefonok használata megváltoztatta a kommunikációt, a munkát és a játékot, de egy új forradalom van készülőben – egy olyan forradalom, amely azt ígéri, hogy még messzebbre visz minket a digitalizáció eddig még nem feltérképezett területeire. Az immersive technológiákról és az abból kinövő immerzív marketing és sales támogatásról beszélünk – a kiterjesztett valóság (WebAR, AR), virtuális valóság (VR), kibővített valóság (XR) és a mesterséges intelligencia (AI) világáról.

Ezek az immerzív médiumok képesek túllépni a hagyományos számítástechnika korlátain, és a gazdag, több érzékszerveket átfogó élmények új világába kalauzolni az aktív, cselekvő felhasználót. A VR segítségével olyan virtuális környezetekbe kerülhetünk, amelyek megkülönböztethetetlenek már a valóságtól. Az AR és WebAR rásimítja a digitális információkat a valós világra, javítva az élményeinket és gazdagítva a minket körülvevő világgal való interakcióinkat. Az XR magában foglalja a VR-t és az AR-t is, egy kibővített valóságot biztosítva, amely egyesíti a valós és a virtuális világot.

Tekintse meg az immerzív technológiákkal kapcsolatos szakmai oldalainkat!

NFT VR

Virtuális valóság(VR)

Számítógéppel szimulált valóságról beszélünk, amelyhez szükséges egy VR-headset is…

NFT AR

Kiterjesztett valóság (AR)

Az AR kihasználja a meglévő valóságtartalmat és egy eszköz felhasználásával kiegészíti…

NFT XR

Kibővített valóság(XR)

Az XR esetében már az iOT, a mesterséges intelligencia és a robotika elemei is bekapcsolhatók a fejlesztés folyamatában…

NFT MR

Mesterséges intelligencia (AI)

Az AI esetében egy beprogramozott tanulórendszerről beszélünk…

Az immerzív technológiák és az immerzív marketing alkalmazásai

Az immerzív technológiák és az immerzív marketing lehetséges alkalmazásai végtelenek, a szórakoztatástól és a játéktól az oktatásig és képzésig, az egészségügytől és a terápiától a kereskedelemig és a reklámozásig. Ezek az immerzív médiumok olyan szintű elmélyülést és elkötelezettséget kínálnak, amelyet önmagában eddig nem lehetett elérni amíg csak okostelefonokat vagy hagyományos számítástechnikát használtunk.

Hiszünk abban, hogy az immerzív technológia és az immerzív marketing a következő nagy dolog, és folyamatos kísérletezéssel azon dolgozunk, hogy ehhez kapcsolódóan innovatív megoldásokat fejlesszünk ki és olyan tartalommal töltsük ki, amelyek kihasználják az immerzív technológiák erejét és sokszínűségét. Feszegetjük a lehetséges határokat, és aktívan közreműködünk a felhasználási területek kiaknázásában, mert filozófiánk szerint is a jövő olyan lesz, amilyennek kitaláljuk.

Csatlakozzon hozzánk ezen az izgalmas utazáson, és ötleteivel, megrendeléseivel legyen részese a technológia következő forradalmának.

Kérjük, látogasson el az immerzív technológiákat bemutató weboldalainkra, ha további szakmai információ érdekli!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!

Minden beérkezett érdeklődés kiemelten fontos számunkra, ezért a lehető legrövidebb idő alatt reagálni fogunk.

Kövess minket a közösségi médiában!

LinkedIn és YouTube csatornánkon rendszeresen publikáljuk a legújabb immerzív technológiákról szóló aktualitásokat. Kövessen minket a közösségi médián, hogy ne maradjon le a legfrissebb tartalmakról!

Kövess minket a közösségi médiában!

LinkedIn és YouTube csatornánkon rendszeresen publikáljuk a legújabb immerzív technológiákról szóló aktualitásokat. Kövessen minket a közösségi médián, hogy ne maradjon le a legfrissebb tartalmakról!

LinedIn profil

LinkedIn profil

YouTube csatorna

Youtube